Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vannak még ilyen fiúk?

Vannak még ilyen fiúk?

Figyelt kérdés
Vannak olyan fiatalabb (25 év alatti) fiúk, akik jártak valaha, akár csak rövid ideig társastáncra és szerették is?Azért kérdezem, mert manapság egyre kevesebb fiú tud rendesen táncolni (ami nem ez a diszkós vonaglás).

2018. júl. 18. 14:22
 1/3 anonim válasza:

Igen, jelen, nekem a swing a kedvencem a mai napig, olyan zenéket is hallgatok többnyire.

20/F

2018. júl. 18. 14:25
 2/3 anonim válasza:
Szia 25 vagyok gondolkozok rajta de még nem voltam
2018. júl. 18. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:

23 évesen kezdtem salsázni, majd idővel kinőtte magát és tanultam merengét, chacha-t, bachata-t, kizomba-t és reggaeton-t is, bár utóbbi inkább egyéni stílus.

Most 30 éves vagyok, azóta sem hagytam fel ezzel a szenvedélyemmel. Kevés korombeli fiúval találkoztam az órákon, de még lányból sem volt túl sok.

Amúgy feketeövem van taekwondo-ból és atletizálok is, szóval tagbaszakadt egy állat vagyok. De a latin tánc pont ezt a durva vonulatomat enyhítette a maga finom és elegáns fűszerével.

2018. júl. 18. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!