Lányok, fiúk?! Aki ért az ilyesmihez, az kérem segítsen!
Sziasztok^^
17 éves lány vagyok,54 kg körül és 163 cm.
Elég izmos vagyok,van hasam is,van fenekem is, mégsem vagyok megelégedve magammal, én nem ilyen szeretnék lenni.
Kezdem azzal,hogy vékony combokat szeretnék,nagy fenékkel.Aki tud olyan gyakorlatokat,amik kifejezetten a popsi izmok megdolgoztatására termettek,azt kérem, bátran írja le.
Akárhányszor próbálok edzeni popsira mindig elkezd a lábam is vastagodni (kövezettek meg de nem szeretem a vaskos,izmos lábat)
Jelenleg egy kis narancsbőr is van,de az már kb kijavult,miótta egészségesebben eszem.
Mivel oszlop alkatú vagyok, ezért nagyrészt a hasamra rakódik minden(egyébként nálam úgy van hogy megy az minden hová,de legfőképpen a hasamra) tehát ilyen tömeg növelő cuccokból nem kérek.
Vékony combokat szeretnék enyhe izommal és szép kerek feneket,amire jó ránézni, szóval nem egy löttyedt kipukkant labdára hasonlít a legtöbb nadrágban.
Jelenleg izmos is a combom,meg húsos is(nem megfelelő étrend miatt)most viszont már igyekszem jó kajákat enni.Tegnap kezdtem el futni,megállás nélkül lekocogtam 40 percet kisebb gyorsitásokkal. tehát ilyesmivel nincs problémám.
Kb ilyenre gondolok ez alatt a kérdés alatt:
A csaj lábai szinte érintetlenek,jó..lehet csinál pár guggolást meg kitörést,de nem hiszem hogy túl sokat.
Alapból énis vékony vagyok, világ életembe vékony voltam csak most hiztam meg olyan 15 évesen.
Szeretnék énis hasonlóan kinézni,tudom,hogy nem lehetetlen csak meg kell tudjam ennek az egésznek a titkát.Igy nem érzem magam jól a bőrömbe:(
Nagyon szépen köszönöm annak,aki segít és legyen szép napotok❤
1. Lehet kulon izolalni a farizmot, csak kb semmi ertelme. A farizomnak nagyterhelesu, osszetett gyakorlatok kellenek. Guggolas, felhuzas idovel lehetoleg egyre nagyobb terhelessel (plusz sullyal, egylabbal stb).
2. Nem tudod befolyasolni, hogy hova rakodjon a zsir, ergo lehetetlen pont ugy kinezni mint az a csaj. Mindenki mas, mindenkinek mashol tapadnak az izmok, ezert mas formajuak, maskepp oszlik el a zsir mennyisege, ami vegeredmenyben egy teljesen mas format ad.
3. A tomegnovelo egy nagy kaloriatartalmu, altalaban feherjedus italpor. Az izomnoveleshez progresszio (folyamatos terhelesnoveles), megfelelo pihenes es elegseges feherjebevitel kell a napi kaloriaplusz mellett. Kezdokent az utobbi nelkul is lehet izmosodni, ugy hogy vesztesz zsirbol egy bizonyos szintig. Az izomnoveleshez tehat elegendhetetlen a jol osszerakott etrend, azaz nem eleg "egeszsegesen enni". Ki kell szamolni a napi tapanyagmennyiseget. Az altalanosan elfogadod sema a testtomeg kg × 2g feherje/nap, vagyis a te esetedben 80-110g feherjet kell fogyasztanod egy nap. 10dkg csirkemellben van kb 20-22g viszonyitaskeppen.
Kezdesnek toltsd le a powerbuilder.hu -rol az ebookjukat. Alapismeretek, edzes es etrendtervezes, mobilizacios es szintfelmero tesztek vannak benne, emberi nyelven. Ha arra lusta vagy hogy ezt elolvasd, akkor az edzest is hagyd a fenebe.
Ha otthon szeretnel edzeni, akkor alkalmazd az ebookban leirtakat a fegyencedzes cimu konyv edzos reszevel. Ez utobbu fent van a neten, 20mp alatt kikeresheto.
valahogy így néz ki a képlet.
átlagostól vékonyabb derék,átlagos csípő,szűkebb bordák és átlagos fenék=jó alak
vastag derék,keskenyebb csípő,átlagostól kisportoltabb fenék=ha szerencsés megüti az átlagost,pedig ő a szorgalmasabb míg az előzőnek edzenie sem kell,hogy forogjanak utána.
ennyit számít a genetikai adottság.
a titok pedig a derék-csípő arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!