?_?_?_?_? kérdése:
Fogyás után a maradék lógó bőrrel mit kellene csinálni?
Figyelt kérdés
Lefogytam 70kg-ról 53-ra ,de a maradék lógó bőrrel mit kellene csinálnom? edzéssel ezt el lehet tűntetni?
Vagy ahol nagyon lóg oda többet kell edzeni ?
Valaki segítsen mert ez gázabb mint mikor 70 kg voltam..
2018. jún. 28. 16:56
1/3 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit csinálni. Túl gyorsan fogytál le. Idővel jobb lesz, de mindig is lógni fog. Egy kis mozgás viszont mindenképpen jobb lenne.
2/3 anonim válasza:
Attól függ.Ha az ideális ütemtől gyorsabban adtad le és még fiatal is vagy,akkor van egy kis esély rá,hogy egy idő múlva kifeszül.Ha már nem vagy fiatal,vagy a normális fogyási ütem eredménye is ezt hozta,akkor a felvarrás van,vagy hogy izmokat építesz.De ez utóbbi sem segít ha hasi tájon,vagy a térdeden van megnyúlva a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!