2 kg-s súlyzótól lehet egy kicsit izmosabb a karom?
Figyelt kérdés
Mivel nő vagyok megszeretném tartani a nőiességemet, nem akarok izomkolosszus lenni, csak azt szeretném ha a karom kicsit feszesebb lenne.2018. jún. 24. 18:29
1/4 anonim válasza:
Igen, lehet. Amúgy nagy tévedés, hogy néhányan kicsit nem figyeltek, és véletlenül hatalmas izomkolosszusok lettek 3 nap alatt. Azok a nők 10 évig is edzenek, nagy súlyokkal, és némi doppingszert sem vetnek meg.
2/4 anonim válasza:
Lehet, csak nyugodtan még többel is ha van, nem leszel egyik napról a másikra kétszer akkora vagy férfias. Meg mivel nem használod csak edzésre máskor nem lesz bedurranva vagy nagyon használva, akkor meg megint csak kisebbnek tűnik. Addig csináld ameddig úgy véled hogy jó neked.
3/4 anonim válasza:
Persze lehet, akár kicsit nagyobb súllyal is! Kép lenne karodrol befeszitve könnyebb lenne edzés tervet is küldeni
4/4 anonim válasza:
Én is nemrég kezdtem el a fiam 2,5 kilós súlyzóival edzeni karra.Az elmúlt pár évben elértem azt a testsúlyt,amit a 3.gyerekem születése előtt közvetlen(71 kg) és sajnos ennek az lett a következménye,hogy a karomon hepehupás lett a bőr(illetve nyilván alatta a zsír).Nagyon elkeserítő,de remélem ez használni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!