Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen vélmeényetek van a...

Milyen vélmeényetek van a Goju-Ryu Karatéról?

Figyelt kérdés
Érdekelne, mert én jövőre kezdem el...
2010. jún. 17. 09:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, de a Jiu Jitsunál kicsit... nos kevésbé erőszakos küzdősportot szeretnék, ami inkább utcán is használható. Ez nyilvánvalóan erősebb a jiu jitsu, de ha pl. 3-an támadnak rám, semmire nem megyek, ha csak egyet támadok le.
2010. jún. 18. 11:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Akkor a defendo a neked való.És Magyarországon az oktatása is kitűnő.

http://www.youtube.com/watch?v=Jckk-xYEUNU

2010. jún. 18. 12:07
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Pont a kedvenc zeném van a videó hátterében xD Amúgy megtaláltam az ideálisat, márcsak egy árajánlatra várok a krav maga oktatásról.

http://www.youtube.com/watch?v=h__CdPeJoXo

2010. jún. 18. 13:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Külön kihangsúlyoztam,hogy azt nem javaslom.Pénzlehúzás,gagyi oktatókkal.Magadra vess!

Üdv

2010. jún. 18. 17:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, köszönöm is az információt, de kipróbálom önmagam bőrén. Hisz ami nem öl meg, az megerősít. Ha meg nagyon drága, úgysem kezdek bele, hisz ha első pár hónap múlva nem tudom finanszírozni, akkor úszott az egész...
2010. jún. 18. 19:56
 16/20 anonim válasza:
8 evig jartam Goju Ryu karatera de meg kell hogy mondjam,felesleges...ha utcan megtamadnak egy Kataval wsemmiore sem mesz.ha onvedelemre akarod,akkor vagy a kumiteben jeleskedj nagyon,vagy ne ezt a sportot valaszd...ha meg szeretned magad vedeni ajanlani tudom a krav maga-t ninjutsut illetve aikido t.
2010. júl. 27. 23:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen pár napja jelentkeztem krav-magára :) Ninjutsu oktatás sajnos nagyon messze van tőlem, legalább 50 percre, és a bátyám barátja jár oda már évek óta, de elmondása szerint felesleges, mert egyáltalán nem működik, inkább csak hobbiból jár oda.
2010. júl. 28. 07:38
 18/20 anonim válasza:

aha,ertem,meg szabad kerdeznem hogy merre laksz? :)

csak mert pont nekem is igy van h kozelbe van goju ryu es krav maga,messze 40 percre pedig ninjutsu

2010. aug. 22. 04:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Bp, 14. ker
2010. aug. 22. 17:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Aki azt mondta, hogy 8 évig járt Goju-ra annak el ne higgyétek!!!

Még egy pár hónapja járó Karate-s is tudja, hogy a Kata (formagyakorlat) arra van kitalálva, hogy a Karateka szokja a mozdulatokat. Van ilyen az Iaido-ban is és a Kendo-ban is.

Nyilván nem úgy kell harcolni, hogy kiválasztasz egy Kata-t és azt végigtolod az ellenségen.

Én azt javasolnám, hogy Karate plusz húzd fel a környékbeli cigányokat, hogy verekedni akarjanak és így az utcán szerzel jártasságot és így megtudhatod, hogy melyik technika milyen támadás ellen a legjobb. Nyilván nem úgy kell harcolni megtanulni, hogy a teremben csapkodod a levegőt.

2015. máj. 8. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!