Milyen vélmeényetek van a Goju-Ryu Karatéról?
Akkor a defendo a neked való.És Magyarországon az oktatása is kitűnő.
Köszönöm :) Pont a kedvenc zeném van a videó hátterében xD Amúgy megtaláltam az ideálisat, márcsak egy árajánlatra várok a krav maga oktatásról.
Külön kihangsúlyoztam,hogy azt nem javaslom.Pénzlehúzás,gagyi oktatókkal.Magadra vess!
Üdv
aha,ertem,meg szabad kerdeznem hogy merre laksz? :)
csak mert pont nekem is igy van h kozelbe van goju ryu es krav maga,messze 40 percre pedig ninjutsu
Aki azt mondta, hogy 8 évig járt Goju-ra annak el ne higgyétek!!!
Még egy pár hónapja járó Karate-s is tudja, hogy a Kata (formagyakorlat) arra van kitalálva, hogy a Karateka szokja a mozdulatokat. Van ilyen az Iaido-ban is és a Kendo-ban is.
Nyilván nem úgy kell harcolni, hogy kiválasztasz egy Kata-t és azt végigtolod az ellenségen.
Én azt javasolnám, hogy Karate plusz húzd fel a környékbeli cigányokat, hogy verekedni akarjanak és így az utcán szerzel jártasságot és így megtudhatod, hogy melyik technika milyen támadás ellen a legjobb. Nyilván nem úgy kell harcolni megtanulni, hogy a teremben csapkodod a levegőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!