Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen izom kell ahhoz hogy a...

Milyen izom kell ahhoz hogy a Parkour-os zászlót meg tudjam csinálni?

Figyelt kérdés
Gondolom kar, has és deréktájt! Valaki meg tudja már csinálni?
2010. jún. 16. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésedet :)
2010. jún. 16. 23:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó kösz! xD
2010. jún. 17. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:

A törzs legtöbb izma kell hozzá,főleg oldalhasizmok és széleshátizom. A felső kéz főleg bicepsz, az alsó pedig tricepsz és váll, de gondolom nem akarsz féloldalasan edzeni, szal lényegében a felsőtested és a kezed minden izmát edzened kell.

http://www.youtube.com/watch?v=dXSygwcTx3s

nekem egyelőre ennyi megy, valahol a videó közepe tájékán csinálom.

2010. jún. 17. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, talán menne kicsit több is, csak nehezemre esik megtalálnom az egyensúlyomat, látszik a videóban is, hogy elfordulok kicsit.
2010. jún. 17. 15:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Faxán csinálod! Mennyi idő kellett mire olyan szépen meg tanultad a kézenállást? Én kb 3-4 hete szórakozok vele de még mindig nem merek fal nélkül!
2010. jún. 17. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:

hát mostmár olyan 2 hónapja gyakorlom, sokat kell vele foglalkozni, de meglesz az eredménye!

Amikor a videót felvettem, akkor olyan 3 hete álltam rá komolyabban, bár előtte is tettem pár kísérletet.

2010. jún. 18. 00:12
 7/7 A kérdező kommentje:

:) Szeretném már én is meg tanulni meg a flick-et is szeretném! Bár gondolom az nem annyira nehéz :D

Én a zászlót csak ugy tudom meg csinálni pár másodpercre hogy a hónomalá veszem a csövet és a másik kézzel alulról tartom!

2010. jún. 18. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!