Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Heti 3600 méter úszás elég?

Heti 3600 méter úszás elég?

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok,sokszor megállok,de szeretnék fogyni... :D
2010. jún. 16. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:

hát én egy vizsgaidőszak-mentes héten akár 9000-et is leúszok... péntek-szombat vasárnap napi 3000.

ha heti egyszer úszol, azzal nem fogsz fogyni, az biztos.

2010. jún. 16. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
...az lemaradt, h ha kezdő vagy, ne ilyen nagy távval kezdj, hanem tolj le mondjuk egybe 1500-at. (az kb 45 perc, ha jó erőben úszol). mondjuk ez legyen heti 2x, többi nap bicikli/futás (kb 45 perc/alkalom). később az úszótávod emelheted 2000-re, majd nyár végén megpróbálhatod, mennyire bírod a 3000-et...de ahhoz jó kondiban kell lenned, plusz kitartónak, mert az másfél óra úszás!
2010. jún. 16. 20:50
 3/4 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:
Nem jó. Fussál, mert a hideg víztől, az úszástól éhesebb leszel, mint amennyit elhasználtál kalóriát. Ráadásul még az sincs, ami futás után, hogy vizet iszol, és azzal is telíted a gyomrod.
2010. jún. 17. 00:28
 4/4 anonim ***** válasza:
úszás közben én kb másfél litert tolok le, abszolút nem para. ráadásul a víz hűt, kevesebbet izzadsz, jobban fogod bírni ebben a rekkenő hőségben:)
2010. jún. 17. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!