Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fitness tracker: Létezik...

Fitness tracker: Létezik olyan, aminek le lehet olvasni a kijelzőjét kinn a szabadban is?

Figyelt kérdés

Vettem egyet online, most küldöm vissza, mert egyszerűen lehetetlen leolvasni a kijelzőjét...persze más problémám is van vele.

Tudtok olyat ajánlani, amire nem megy rá a gatyám is? Futáshoz kellene. Stopper funkció is elengedhetetlen.

Most próbáltam először ezt az órát és állítólag 12 km-t futottam, de térkép szerint 6-ot. Megnéztem az appon és kiderült, hogy össze-vissza kötötte össze a pontokat, ahol jártam....Az alvásmérő szerint is x órától x óráig aludtam, de később feküdtem és hamarabb ébredtem, mint ahogy írja. Nem jelzi továbbá az sms-emet, hívásaimat. Pedig állítólag csatlakozva van a mobilomhoz.

Ha nem találok olyat, amit le lehet olvasni szabadban is -ma nagyon borongós az idő, és abszolút nem láttam a képernyőből semmit-, ráadásul nincs rajta stopwatch, így használhatatlan számomra.

Tud valaki olyat ajánlani, amit szabadban is lehet használni, és van rajta stopper?

2018. jún. 18. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Garmin, Fitbit, Polar órákat ajánlom. Nem írtál árkategóriát de ezekből sok típus van így tudsz válogatni.
2018. júl. 13. 15:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, már vettem egyet. Garmin. Használtan vettem, és még GPS nélküli, de azt néztem, hogy nem nagyon lendít rajta a GPS. Max pontosabb távolságot mutat. Kicsit mondjuk zavaró, hogy nem pontos. Google azt mondja, 6.2km-t futok, a GPS nélküli Garminom meg azt, hogy kábé 8-at. Lehet most már valahogy rászánom magam és valahogy lemérem a lépéstávolságomat. Amúgy hihetetlen jól látni a képernyőt a legtűzőbb napfényben is, de főleg azért tetszik, mert futás közben bármilyen adatot meg tudok nézni, amit azon az olcsó vacakon nem tudtam. Kellett hozzá a mobilos app. A pulzusszámmérő pontos. Valószínűleg rájöttem arra is, mért adták el. Számítógépre akartam rátölteni az adataimat a garminról, de valahogy cask az aktuális napot tölti rá, nem mellesleg letörli a többit. De csak azokat, amiket én indítok tevékenységeket. Mobilon nem volt ilyen probléma, csak most a mobilom összetört, ezért próbáltam a laptopomra tölteni.
2018. júl. 16. 08:28
 3/3 anonim válasza:

Amazfit Bip.

Van benne GPS és minél jobban süt a nap, annál jobban látod a kijelzőt.:)

2018. júl. 21. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!