Fitness tracker: Létezik olyan, aminek le lehet olvasni a kijelzőjét kinn a szabadban is?
Vettem egyet online, most küldöm vissza, mert egyszerűen lehetetlen leolvasni a kijelzőjét...persze más problémám is van vele.
Tudtok olyat ajánlani, amire nem megy rá a gatyám is? Futáshoz kellene. Stopper funkció is elengedhetetlen.
Most próbáltam először ezt az órát és állítólag 12 km-t futottam, de térkép szerint 6-ot. Megnéztem az appon és kiderült, hogy össze-vissza kötötte össze a pontokat, ahol jártam....Az alvásmérő szerint is x órától x óráig aludtam, de később feküdtem és hamarabb ébredtem, mint ahogy írja. Nem jelzi továbbá az sms-emet, hívásaimat. Pedig állítólag csatlakozva van a mobilomhoz.
Ha nem találok olyat, amit le lehet olvasni szabadban is -ma nagyon borongós az idő, és abszolút nem láttam a képernyőből semmit-, ráadásul nincs rajta stopwatch, így használhatatlan számomra.
Tud valaki olyat ajánlani, amit szabadban is lehet használni, és van rajta stopper?
Amazfit Bip.
Van benne GPS és minél jobban süt a nap, annál jobban látod a kijelzőt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!