Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik bjj előnyösebb ha a...

Melyik bjj előnyösebb ha a későbbiekben érdekel az Mma? Gi-vél vagy gi nélkül?

Figyelt kérdés
GI-Ben ugye nyilván gi-Ben lenne az edzés, másik lehetőségnél pedig pólóban vagy Rashguardban.Ha Mma későbbiekben a cél akkor tökmindegy, vagy a gi-Ben történő edzés hátrány lehet Mma-ban mert ott ugye Nincs gi és sok fogást nem tudnék alkalmazni?

2018. jún. 16. 18:56
1 2
 11/17 palilaci ***** válasza:

:DD nem vitazom olyannal aki komolyan veszi a szumot mint foldharci stilust es osszemeri a savateval.

Gracie meccseit vagy Shamrocket miert nem linkelted?

2018. jún. 18. 14:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Itt 1 osszeallitas 10 regi merkozesbol

10 bol 8x alloharcban nyernek 2 x foldharcban es abbol csak a 2. Ertekelheto az elso inkabb benasag...

2018. jún. 18. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
2018. jún. 18. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Itt most nem a stilusokrol van szo hsnrm srrol hogy foldharc v alloharc
2018. jún. 18. 14:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Hasonlitgathatod a stilusokat de itt nem arrol van szo hanem arrol hogy kialt ellene es az nyert aki tudott alloharcolni
2018. jún. 18. 14:52
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem Tudom miért lett ekkora vita tárgya a dolog :D Egyébként meg földharcos vagyok és kiskorom óta birkózok, illetve pár éve kezdtem el thai boxolni, de érdekel a bjj, plusz ajánlották is, hogy nézzek le pár edzésre.Szimplan annyi lett Volna a lényeg, hogy a nívósabb klubboknál/helyeknél gi-Ben edzenek és érdekelt, hogy a gi-Ben történő edzés mennyire hátráltat, hisz Mma küzdelemben Nincs senkin gi.

Amúgy meg mivel én is földharcos vagyok így nyilván errefelé is húz a szívem, de az tény, hogy a Ufc-Ben is a földharcosok viszik a pálmát leginkabb, mást ne mondjak Khabib, aki 26-0 földharcosként :D

2018. jún. 18. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Hátráltatni nem hátráltat, sőt segít az is, mert sok technikát onnan is át lehet vinni no-gibe, úgyhogy ha no-gire nincs lehetőség, menj bátran gis edzésre. Ha viszont választani lehet, inkább no-gi.
2018. jún. 18. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!