Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik bjj előnyösebb ha a...

Melyik bjj előnyösebb ha a későbbiekben érdekel az Mma? Gi-vél vagy gi nélkül?

Figyelt kérdés
GI-Ben ugye nyilván gi-Ben lenne az edzés, másik lehetőségnél pedig pólóban vagy Rashguardban.Ha Mma későbbiekben a cél akkor tökmindegy, vagy a gi-Ben történő edzés hátrány lehet Mma-ban mert ott ugye Nincs gi és sok fogást nem tudnék alkalmazni?

2018. jún. 16. 18:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hat elosszor is nem brazil jj re mennek mert abbsn nem tanulsz meg utni rugni es ezek elol vedekezni.

De egyebkend rashguardban.

Elmennek boxolni 1-2 evet azutan grapplingezni 1-2 evet es ha jol megy akk mma ra. (17F országos bajnok)

2018. jún. 16. 19:20
 2/17 anonim ***** válasza:
De igen, a legnagyobbak közül sok versenyzőnek brazil jitsus háttere van. Ha csak MMA-hoz kell, akkor egyértelműen no-gi edzés kell inkább, mivel MMA-ban sincs rajtad gi.
2018. jún. 16. 20:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Jo de ha nem tud se utni se rugni akkor sokra megy a foldharcal. 1 vagyok
2018. jún. 16. 23:01
 4/17 palilaci ***** válasza:

Ha nagyon jo foldharcban es ratudja kenyszeriteni az alloharcosra, akkor megeszi reggelire. Nem tudom hogy vagy te orszagos bajnok, ha az egyes stilusok erossegevel es hatranyaival sem vagy tisztaban. Ket stilust meg nem erdemes egyszerre tanulni kezdokent.

Amugy egyertelmuen gi nelkul.

2018. jún. 17. 16:07
 5/17 anonim ***** válasza:

Aruld mar el nekem hogy hogy kenyszeritened folfharcra ha kozbe szetveri vagy rugja a fejed .

Egyebkent meg olvasd el meg 1x amit irtam nem egyszerre hanem kulon kulon tanulja.

1 folharc tudassal edes keves lesz mma ra .

2018. jún. 17. 22:58
 6/17 anonim ***** válasza:

Arra is igazan kivancsi lennek hogy mibol szurted le hogy nem vagyok tisztaban.....??

2 mondatbol

2018. jún. 17. 22:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyebkent meg a haverom grapplingezik profi szinten kb 15 mp alatt megvertem ill feladta ;)
2018. jún. 17. 23:01
 8/17 anonim ***** válasza:

Figyelmedbe ajanlom ezt a videot

[link]

Nezd meg mennyit er a jj es utana pampogj nekem es vond ketsegbe a tudasom.

2018. jún. 17. 23:07
 9/17 palilaci ***** válasza:

En meg ennyi erovel idelinkelhetnem az elso ufc meccseit, ahol stilus vs stilus volt es a sima grapplerek nagyreszt gyoztek az alloharcosokkal szemben, pedig ott kesztyu sem volt es jobban fajtak az utesek.

Senki nem mondta, hogy csak foldharccal menjen mmaba, hanem hogy elobb azt kezdje el, mert mint leszurhetted a kerdesbol, arra fog jarni. Ugyis az fog donteni, hogy a kerdezo melyik kuzdelmi format preferalja jobban (allo vagy testharc), es ertelemszeruen arra fog rafekudni.

2018. jún. 18. 13:27
 10/17 anonim ***** válasza:

Tessek itt van 1

[link]

Az elso ufc harcok kozul nezd meg mennyit ert a foldharcal .. probalta levinni sokra ment vele fejbe lett rugva /utve

2018. jún. 18. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!