Lumbágó esetén jót jelent ez a csontkovács utáni erős izomfájdalom? Mit tehetnék ellene?
Olyan, mintha minél többet nyújtanék, annál rosszabb lenne.
Kb 3x voltam már csontkovácsnál, kiropogtatott, jó erősen masszírozott, ami utána enyhítette a fájdalmam, de másnap, sőt harmadnapra úgy bedurran minden izmom, mint az ítélet. Fáj mindenhol.
Most a jó irányba halad a kezelés, vagy nem? Miért ilyen az izmom?
Itthon is nyújtok reggel-este negyed órát amit mutatott, de utána szinte lábra sem bírok állni, pedig nyújtás közben kellemesen feszül, jól esik.
A bal lábam van teljesen befeszülve, isiász.
Mit tanácsoltok? Tippek, tapasztalatok, krémek?
Voltam már neurológusnál, rtg, mri, semmi eredmény, most kezdem majd szedni a Lenkei vitaminokat.
Köszönöm
21L
ha a porckorongoddal van probléma azon a csontkovács nem segít.
a rendszeres gerinctorna a gerincmerevítő izomzat erősítése és gerincnyújtás az ami megakadályozhatja a további romlást ha ez a probléma oka.
és persze a rossz tartás és a helytelen ülés elhagyása/átalakítása ami a probléma fő okozója a gyenge törzs mellett.
de a neurológus miért nem utalt be gerinctornára amúgy?
mert a lábba kisugárzó fájdalomnál már komoly a helyzet,akár kialakult sérv is lehet.
MRI szerint nincs sérvem elvileg. Beutalt gerinctornára, de az annyira fájdalmas volt, nem bírtam csinálni. Utána bedurrant, már végképp nem tudtam eljárni. De a tornán is csak olyasmiket csináltunk, mint amit itthonra ad ki a csontkovács.
Már teljesen tanácstalan és reményvesztett vagyok 😥😥😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!