Napi 140 felülést csinálok és mégis olyan a hasam mintha fellenék puffadva. Reggel mikor felkelek ez nem látszik csak mikor beindul a nap. Mit csináljak?
Szia!
Sok minden lehet....De van egy tippem, amit érdemes kipróbálni. Elöször is, lehet hogy a felülés gyakorlatot nem jól végzed. Én inkább hasprést csinállnék és lábemelést(háton fekve a talajtól 10 cm re elemeled majd vissza, de nem teszed le a lábaidat a földre).És lehet az is hogy semmi köze a hasazásnak ehez.
A tippem, hogy próbálj meg só nélkül táplálkozzni egy 2-3 héten át.
A só köti a vizet, ami felfújhat. A só kell a szervezetnek , de elég napi egy csipet és nem nagy csipet, hanem apró. :)
Én nem eszek sót csak egy csipetet naponta a diétám miadt.
Nem vagyok fölpuffadva és soha nem akar kiduranni a hasam. Remélem tudtam segíteni
Egyen kevés sót... megáll az eszem.
Hát szerinted mégis miért nem lapos a hasad? Valószínűsítem, hogy azért mert ott van rajta egy zsírréteg. Na ez nem holmi felülésektől fog lemenni, hanem diétától meg rendszeres mozgástól. A felüléssel nem égetsz el valami sok kalóriát, meg hiába erősíted a hasizmodat ha úgysem látszik. Állíts össze egy normális étrendet meg edzéstervet, tartsd be szépen és aztán idővel majd látszani fog. www.bodysport.hu/dieta
17:58.
Heti 5-ször futok 3200 métert napi 140 felülést és napi 100 fekvőtámaszt csinálok. Nem vagyok dagi. Napközbenre akkora hasam van, hogy néha már azt hiszem jelentkeznem kéne terhes tornára. Itt a kérdésem az,hogy mitől van ez?
Diétáznom nem hiszem, hogy szükséges lenne, de minden jó tanácsot szívesen veszek. Köszönöm,várnék további tanácsokat is!
Én is írtam már hasonló kérdést , de senki sem válaszolt.
Nekem is a legnagyobb problémám az hogy kissé fel vagyok fúvódva és úgy nézek ki mintha terhes lennék. Zsír is van a hasamon, de az annyira nem izgat mert nem sok.
Viszont nem tudom , hogy a hasam alsó része(köldök körül) miért van annyira kigömbölyödve. Be tudom húzni és ki is húzom magam, de állandóan behúzott hassal nem lehet élni. alapból kéne olyannak lennie
hasazni minden nap lehet. a 140 felülés pedig nem annyira sok. egyszerre csinálsz 140-et vagy 3-4 sorozatban? mert ha egyszerre csinálod, akkor talán jobb lenne valami olyan gyakorlatot csinálni ami nehezebb és nem kell 100sával csinálni. talán jobb lenne ha többféle gyakorlatot csinálnál. a lábemelés tényleg nagyon jó, azt otthon is tudod csinálni nem kell terem, meg ott van a hasprés is.
de hogy mitől vagy felfúvódva az egy jó kérdés. talán folyamatosan tele van a gyomrod azér.... passz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!