Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kg vagy és hány kg-ot...

Hány kg vagy és hány kg-ot tudsz elcipelni max.500m-en?

Figyelt kérdés
Én 50kg vagyok, eddig 29kg a rekordom, amikor egyszer nagyszülőktől jöttem haza, ennyire pakolták meg a táskáimat mindenféle kerti finomsággal, a vonat elhozta egy darabon, de onnan még gyalogolni is kellett.
2018. jún. 12. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Passz. Abból, hogy 15 kiló könnyű és órákig lehet vinni (bár nem lennék lelkes), nehéz interpolálni. De felvihetem a hegyre a megpakolt súlyzómat holnap, ha gondolod. Bár nem ebben a melegben kéne...

500 méter nem sok és napok óta ki se mentem, mert meleg van, kell ennyi testmozgás. Addig nem tudok mit mondani.

Mindenesetre nem semmi, nekem sosem pakoltak még közel sem ennyit :O A rekordjaim zöldséges s egyéb bevásárlásból származnak, ott el tudok szállni :).

2018. jún. 12. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
60 kiló vagyok, és a húgomat tudom max elvinni, kB 20 kiló :D
2018. jún. 12. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
80kg vagyok és szerintem 70-80kg simán menne
2018. jún. 12. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat attol fugg, mire ertetted a cipeles alatt.
2018. jún. 13. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!