Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek olyan, mint...

Hogyan lehetek olyan, mint Bruce Lee?

Figyelt kérdés

Bruce Lee a példaképem és szeretnék olyan lenni, mint Ő.

Szeretnék tudni nagyon jól harcolni és verekedni.

Szeretnék ilyen jól kinézni.

És szeretnék olyan egészséges és életerős lenni.

Mit kell ehhez tennem?

18 éves vagyok

2018. jún. 10. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
2018. jún. 10. 19:11
 2/8 A kérdező kommentje:
De úgy értem, milyen edzésekre járjak, miket tanuljak, hogyan edzek stb.
2018. jún. 10. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Azt azért tudd, hogy Bruce Lee nem egy kőagy volt.

Ha nem a harcművészetek mellett teszi le a voksát, szerintem bármelyik művészetben vagy tudományágban nagyot alkotott volna.

Nyilván a filmszerepei rásegítettek arra, hogy ismert legyen.

2018. jún. 10. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Ő lazított edzőtársakkal gyakorolt súlyt emelt önállóan zsákolt stb . Ezt megtehette mert amikor befutott szinte alig csinált az utazásain forgatásain kívül mást . Az legenda hogy verhetetlen legyőzhetetlen volt , igen Kínában kölökként meg később ringben hasonló testalkatú gyatra siheder formákat lenyomott . A stílust egy apácanő Wing Chun alapította nőknek , de az európai masszív arcokat tapadós kéz és egyéb bonyolult felesleges erőtlen mozgással nem verte le . Azért felhagyott a tanultakkal és kevert kötetlen rendszert hozott létre . Sok rúgást vett át a taekwondoból kickboxból stb és a boxot cselgáncsot is tanulta . Egy edzés vagy verseny más mint a dulakodás vagy küzdelem , a filmek pedig fantázia műfaj . Nézd meg VAN DAMMEot , balett gyúrás kick-box .
2018. jún. 10. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
eljársz heti 3x boksz edzésre,heti 3x kondizni teljes test edzésterv és megtanulsz testépítő módon táplálkozni.
2018. jún. 10. 22:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Ez hazugság, Bruce igenis legendás legyőzhetetlen harcművész volt.

Nyilván azelőtt párszor megverték, de direkt hívta ki a különféle harcművészek mestereit, hogy amelyik le tudja győzni, azt rávette, hogy tanítsa Őt. Így a végén több művészet/küzdősport technikáit is elsajátította, a tanultak alapján kotyvasztott egy vegyes önvédelmet, amit leegyszerűsített és így létrehozta a tökéletes önvédelmi harcművészetet, a jeet kune do-t.

Örülnötök kellene és hálásnak lenni, amiért ilyen szuper ember volt és kitalálta ezt a nagyon hasznos dolgot.

Csak sajnos nem tudta teljes egészében átadni, csak a lényeget.

Na de a kérdéshez visszatérve, nem kell fikázni azért, mert nektek nem bejövős.

Szóval arra gondoltam, hogy milyen edzésekre érdemes eljárni, pl az úgy jó lenne, ha ju jitsu+boksz és kell-e még vmi ezek mellé?

A másik, hogy hogyan edzek, tehát milyen gyakorlatokat végezzek, mert neten nincs sok és pontos információ Bruce edzésprogramjáról.

Illetve hogyan volt ilyen egészséges és életerős vagy mit kell tenni, hogy ilyen legyek? Egészséges táplálkozást kifejtenéd bővebben? Miket egyek, miket kerüljek? Pl olvastam a méhpempőt, hogy az nagyon hasznos. Ilyesmiket is írjatok vagy linkeljetek vagy tudom is én.

Remélem érthetően fogalmaztam.

És ne szidjuk Brucet, légyszives.

2018. jún. 10. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
Fáj az igazság mi ? 40 kilójával esélye sem volt a palinak az amcsi dokkmunkások és átlag arcok ellen . Azok a stílusok amiket tanult hapkido escrima egy rakás bélsár annyira idejét múlt . Önvédelemre hatástalan a jeet kun do akár az összes régi kung fu . A sport esemény a filmforgatás és az élő balhé dulakodással mind külön lülön kategória .
2018. jún. 11. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Te tényleg ilyen hülye vagy? Vagy ezt megjátszod? Isten szerelmére ha valamihez nem értesz akkor ne válaszolj.
2019. febr. 1. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!