Hogyan lehetek olyan, mint Bruce Lee?
Bruce Lee a példaképem és szeretnék olyan lenni, mint Ő.
Szeretnék tudni nagyon jól harcolni és verekedni.
Szeretnék ilyen jól kinézni.
És szeretnék olyan egészséges és életerős lenni.
Mit kell ehhez tennem?
18 éves vagyok
Azt azért tudd, hogy Bruce Lee nem egy kőagy volt.
Ha nem a harcművészetek mellett teszi le a voksát, szerintem bármelyik művészetben vagy tudományágban nagyot alkotott volna.
Nyilván a filmszerepei rásegítettek arra, hogy ismert legyen.
Ez hazugság, Bruce igenis legendás legyőzhetetlen harcművész volt.
Nyilván azelőtt párszor megverték, de direkt hívta ki a különféle harcművészek mestereit, hogy amelyik le tudja győzni, azt rávette, hogy tanítsa Őt. Így a végén több művészet/küzdősport technikáit is elsajátította, a tanultak alapján kotyvasztott egy vegyes önvédelmet, amit leegyszerűsített és így létrehozta a tökéletes önvédelmi harcművészetet, a jeet kune do-t.
Örülnötök kellene és hálásnak lenni, amiért ilyen szuper ember volt és kitalálta ezt a nagyon hasznos dolgot.
Csak sajnos nem tudta teljes egészében átadni, csak a lényeget.
Na de a kérdéshez visszatérve, nem kell fikázni azért, mert nektek nem bejövős.
Szóval arra gondoltam, hogy milyen edzésekre érdemes eljárni, pl az úgy jó lenne, ha ju jitsu+boksz és kell-e még vmi ezek mellé?
A másik, hogy hogyan edzek, tehát milyen gyakorlatokat végezzek, mert neten nincs sok és pontos információ Bruce edzésprogramjáról.
Illetve hogyan volt ilyen egészséges és életerős vagy mit kell tenni, hogy ilyen legyek? Egészséges táplálkozást kifejtenéd bővebben? Miket egyek, miket kerüljek? Pl olvastam a méhpempőt, hogy az nagyon hasznos. Ilyesmiket is írjatok vagy linkeljetek vagy tudom is én.
Remélem érthetően fogalmaztam.
És ne szidjuk Brucet, légyszives.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!