Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bajban vagyok. Lécci segíts!?

Bajban vagyok. Lécci segíts!?

Figyelt kérdés
Mitől van az hogy kimegyek...futok egy pár métert és úgy elfáradok hogy bemegyek ledőlök és el is alszok. és nagyjából ennyi a napi mozgásom.(pedig 97 kg vok) energiaital sem segített. mit tehetnék?
2010. jún. 15. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű túlsúlyos vagy, a helyedben megnézetném a szivem.
2010. jún. 15. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Herótom van az orvostól!!! NEM MEGYEK BIZTOS!!sajnálom.
2010. jún. 15. 20:30
 3/7 anonim válasza:
akkor ne panaszkodj és aludj.
2010. jún. 15. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
nem írtad milyen magassághoz társul a 97 kg. de ha futni-kocogni nem tudsz, akkor járj el sétálni. A lényeg hogy folyamatosan menj, ne állj, egyenletes sebességgel és ha bírod akkor lehetőleg 1órán keresztül.
2010. jún. 15. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
a sétát úgy értettem, hogy ne csak lézengj, hanem tarts egy viszonylag gyors tempót.
2010. jún. 15. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze , herótod van az orvostól , mert nem ad valami csodaszert a bajodra , te meg nem bírod elfogadni , hogy a te hibád , hogy túlsúlyos vagy .
2010. jún. 15. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
próbáld ki ezt [link]
2010. jún. 15. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!