Brazil Jiu Jitsuban a többelemes technika általános, vagy én mentem rossz helyre?
Figyelt kérdés
Nagyon tisztelem a sportot és szívesen foglalkoznék (vagy grappling-gel)egy tesi kurzus keretében csináltam, de alkalmatlan vagyok arra, hogy kb. tizenöt pontból álló sort gyakoroljak (persze lehet, hogy én vagyok béna :( ) mire elmondta az edző mit kell csinálnom már elfelejtettem egy-két lépést. Bokszoltam pár évig, és az ottani "ösztönmozgás" hiányzik, hogy egy-egy mozdulat menjen jól. A leírt menetre számíthatok minden BJJ/Grappling edzésen mindenhol? Előre is köszönök minden választ :)2018. máj. 26. 17:12
1/1 anonim válasza:
Szia!Nálunk pl. úgy mennek az edzések, hogy először egyszerű, önvédelmi típusú mozdulatokat gyakorlunk, és aztán veszünk "hosszabb" technikákat, amik szintén nem túl hosszúak, kb. 4-5 lépés. Ráadásul, az edző általában külön alaptechnikákat mutat a kezdőbbeknek, amik később segítenek a "bonyolultabb" technikák megtanulásában is :) Szóval szerintem megéri megnézni pár másik BJJ edzést :) Hajrá, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!