Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Első airsoft fegyverem?

Első airsoft fegyverem?

Figyelt kérdés

Tudnátok ajánlani fegyvereket? Legyen fémből. Ennyi!

Köszi!!

2018. máj. 25. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első fegyverem egy sima légpuska volt: [link]

Végülis félig "Airsoft", az Air stimmel is, csak a Soft nem nagyon. Azóta próbáltam több rendes airsoft fegyvert is hasonló kategóriában, de egyikkel sem volt jobb lőni.

Mire szeretnéd használni?

2018. máj. 25. 23:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Arra szeretném használni, hogy még várok 1 évet, és rendes “versenyekre” megyek vele. Azaz, hogy elhívom a haverokat és meccsezünk. A légpuskákat nem annyira szeretem.

De azért kösz!

2018. máj. 26. 07:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Megvan, hogy mi lesz.

[link]

Én ezt néztem ki. M1 Garand. Imádooommmmm!!!! A valóságbna is!

Szerinted milyen?

2018. máj. 26. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Szép fegyver, csak ez látszik az árán is. (Ennyiért majdnem autót lehet venni, légpuskából meg vagy 20 darabot :D) Elég könnyű, ami jól tud jönni ha nem mozdulatlanul fix pozícióból kell vele lőni. A torkolati sebessége nem túl nagy, egymásra lövöldözni pár tíz méteren belül még okés, de pl. 150 méterről ne akarj senkit se kiszedni vele :)
2018. máj. 26. 08:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Aha. Koszi!

Meg azon gondolkoztam hogy veszek valamilyen mesterloveszt. Olyanra tudnal ajanlani?

2018. máj. 27. 00:01
 6/6 anonim válasza:
Kezdésnek cyma ak-at szoktak ajánlani.
2018. máj. 27. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!