Hol tudnám értékesíteni az Airsoft fegyverem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van nekem egy Jing Gong Ak47 tactical airsoftom, amit pár éve( 3-4 ) vettem, mert ugy volt, hogy elkezdek airsoftozni. Ez nemjött össze, itthon votl vele lövöldözve céltáblákra, keveset volt használva. A fegyver teste műanyag volt, ami eltört, ezért ki lett cserélve fémre. Jelenleg nem működik, mivel ki lett dobva az akksi töltője. Elötte elvileg valami biztosíték égett ki ami a tusban van. Nem tudom mennyit érhet, ezért szeretnék segítséget kérni.
Valaki otthon van esetleg a témában? Meg szeretnék válni tőle!
2017. aug. 17. 16:33
1/3 anonim válasza:
Csak azért nem működik mert kiégett a biztosíték és nincs hozzá töltő? Mert ha igen, akkor az nem olyan nagy probléma. Az is egy jó pont, hogy fém teste van. Szerintem jelenlegi állapotában olyan 12000 ft-ot érhet. Amúgy van hozzá valamilyen kiegészítő?
2/3 A kérdező kommentje:
Elvileg csak ennyi a baja, de kitudja, évek óta nem volt használva.
Red dot van hozzá, 1x20x30 Strike van ráírva.
2017. aug. 18. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!