Ez a lány hogyan érte el, hogy ilyen alakja legyen?
Figyelt kérdés
☝☝
Arra vagyok kíváncsi, én mivel tudnák elérni ilyen alakot? edzés? Étrend? Ő mit tett szerintetek? Help! Évek óta szeretnék hasonló testet,de nem tudom honnan kezdjem
2018. máj. 18. 18:32
1/2 anonim válasza:
Egyrészt genetika. Mivel afro vérvonal így nagyok a combajai alapból. Ő még rá edz azt kész. Nekem is ilyen az alakom ugyan nincs ekkora combom de alapból mindig azok voltak vastagok így nagyon nem is kell rá edzek. Valakinek sz arrá kell magát edzeni hogy valami kis se gge legyen. Kitörés, guggolások sulyzóval stb. Youtube tele van ilyen videókkal "buttocks workout" ird be.
2/2 anonim válasza:
először azt hittem,hogy ps,de nem-
szerintem nem sportol semmit se.
annyi,hogy alkatilag rendkívül szűk a bordaketrece és alsótestre zsírosodik,derékra meg semmit se.
de ha egy átlagos fiatal ducibb lánynak fullra leszívja a plasztikai sebész a törzséről a zsírt,akkor érhet el hasonló eredményt.
és nem kizárt,hogy itt is hasonló történt,mert a képek alapján nem éppen csóró és az újabb képeken az orra is meg van már csinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!