Mi volt a célotok, amikor elkezdtetek edzeni?
Érdekelne, hogy ki milyen céllal kezdett bele az edzésbe, mozgásba és, hogy mennyi idő után volt látható eredménye a dolognak? Illetve mennyi idő alatt értétek el a célotokat?
Mi volt az, ami motivált titeket?
Szia! Névért bocsi csak sehogy nem engedett ez a fos regisztralni.
Hat en igazabol 1x elsonek azert kezdtem el mert egy kis hulye vezna voltam es muszaj volt valahogy kineznem mert ez nem volt allapot 72 kg voltam amikor elkezdtem kondizni rendszeresen masfel evig csinaltam szepen lett eredmenye de sajnos egy vallserules miatt 1 evet ki kellett hagynom
De tobb mint 2 eve mar ujrakezdtem mert sajnos nagyon meghiztam es elhagytam magam akkor es undorito voltam. Akkor eldontottem hogy ujra megjobban motivaltan elkezdem azota eletelt mar 2 es fel ev es nagyon latszik az eredmeny. Kb nekem ugy 3 honap utan kezdett el latszodni elsonek csak az izomlazam volt nagyon durva aztan szep lassan beindul majd de ez taplalkozas es eletmod kerdese is szerintem meg mennyi penzed es idod van erre a sportra igazabol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!