Hyper mass 5000, mit tapasztaltatok?
Az MHN ugyanaz a márka ami a muscle bear volt, ami testépitő körökben be lett vizsgáltatva és kiderült, hogy átverés.
Erre hirtelen nevet változtattak, én nem ajánlanám, mert Rohadtul nem az van benne ami a csomagoláson van írva...
A második belinkelt termék egy nagyon jó márka, aki megengedheti magának hajrá!!!
Egy edző
pontosan ezért irtam, hogy csalók...
nekem is az edzőm mondta.
pontosan ezért irtam, hogy csalók...
nekem is az edzőm mondta.
KÍVÁNCSI LENNÉK, HOGY AZ EDZŐD, SZEMÉLYESEN A SZEMÜKBE IS MEGMONDANÁ? Ha mindenki a sérelmét, a nem tetszését leírná, akkor egy terméket sem lehetne megvenni. Ez nem így működik. Neked nem jött be. ...és akkor mi van? Semmi.
jajj kit érdekel, egyed a neten rendelt fost.. MAjd ha megint nevet változtat maradj hozzá hűséges, mert az ilyenekből él aki beveszi a reklámszöveget...
Amit nem lehet boltban kapni, vagy edzőterembe csak neten lehet rendelni az gáz.. ennyi. Az az ember meg aki mondja, hogy ne vedd mert kamu az meg egy hülye holott pont neked akar segíteni azzal, hogy szól... én pl a szemükbe mertem mondani, irtam levelet, emailt, telefonálztam is a kreatin miatt amikor még muscle bear volt a nevük és amit mondtak az egyenlő volt egy beismerő vallomással.
egyetértek.. Itt pesten minden komoly edzőteremben tudják, hogy a Muscle Bear egy fos, amivel csak átverik az embert...
Most, hogy átnevezték magukat, és van pofájuk ugyanannyiért árulni a fost, mint egy jobb cég nagyon remélem, valaki veszi a fáradtságot és bevizsgáltatja ismét a termékeit.
Üdv!
Én a Biotech-est próbáltam nekem nagyon bejött finom szépen oldódik én ugy szedtem ahogy levan irva:
Keverj el 1 mérőkanál (kb. 65 g) Hyper Mass 5000-et 4,5 dl sovány tejben vagy vízben. Keverd el vagy rázd csomómentesre. Fogyassz naponta 2 turmixot, étkezések között. Edzésnapokon fogyassz egy adagot közvetlenül edzés után, egyet pedig étkezések között. és végig így csináltam nagyon jó termék az árához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!