Nem tudom mi a fene lehet, de iszom iszom a vizet folyamatosan és olyannak érzem, mint ha cukros lenne.. Nem eszek amúgy sok szénhidrátot, hobbisportoló vagyok csak, edzegetni járok le, kevés 2,5-3 g ch/tskg és csak fehérjeport iszogatok. cukrokat egyéb dolgokat mellőzöm, csak edzés után.. nem tudjátok mi lehet ez? :S
Nem tudom, de nekem rendszeresen előjön. Nekem úgy van hogy egyszer csak előjön és amikor iszok elmúlik. De nem minden nap csak így heti 2x kb.
2011. júl. 30. 12:28
2/16 A kérdező kommentje:
ja nekem is , úgy heti 2-3 alkalommal, de inkább edzések után pár órával ..
2011. júl. 30. 16:33
3/16 Rezko92 válasza:
én nem akarlak ijesztgetni meg nem is értek ilyen betegségekhez szal okoskodni se akarok, de cukorbetegeknek szokott ilyen tünetei lenni, kiváltó ok pedig lehet a fehérjében és szénhidrátban túl gazdag táplálkozás. Aztán lehet, hogy nagyon nagy hülyeséget olvastam
(Parasztnak szól elsösorban)
2011. júl. 30. 16:56
4/16 anonim válasza:
Ne basszá ki velem ... ííí hol olvastad, vagy hallottad? K*rvára nem akarok cukorbajos lenni my friend.
2011. júl. 30. 17:06
5/16 anonim válasza:
Kicsit utánaolvastam, nem kell nagyon befosni, nekem most vették le a véremet, aszonták minden okáj, abba benne volt gondolom a normális cukorszint is. Az edzés már magában jót tesz a cukorszintnek /testmozgás/ meg más is okozhatja az édes szájízt, de mostmár figyelni fogom, hogy mikor jön elő az tuti. Igy visszagondolva úgy volt nekem, hogy nem ittam, eltelt kb 15-20-30 perc és éreztem az édeset, és akkor ittam és elmúlt. Múltkor is úgy alakult, hogy sokáig nem tudtam inni, akkor is éreztem.
itt valahol lejjebb vannak tünetek meg kiváltó okok
mongyuk nekem a - mozgásszegény életmód, meg a túlsúlyon kívül meg van mind :D Nemtom am., lehet e bízni ezekben, lassan a bodybuilder.hu-ban is kételkedek
2011. júl. 30. 17:26
7/16 Rezko92 válasza:
Na az jó, nkem is kb 1éve vették le, de annyira lusta ge*i vok, hogy nemmentem el az eredményért :D Nyugi sportember vagy!
2011. júl. 30. 17:31
8/16 anonim válasza:
Ugyanezt olvastam :D
2011. júl. 30. 17:32
9/16 anonim válasza:
A túl sok alvás nálam nem játszik, évközben kb 5-6-7 órákat alszok, most meg olyan 10 et :D Bepótolom. :D
De kib*szás, nem? A fejlődésnek a minél több alvás a jó, csak akkor meg lehet cukorbajos leszel... Szopóka.
2011. júl. 30. 17:34
10/16 Rezko92 válasza:
Nemtudom b*szok utána guglizni de sztem a gének is belejáccanak, nemkell ettöl félni, biztos lenne akk nagyobb híre vagy én nemtudom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!