Hogy lehet valaki Kyokushin karatéból Muay-thai edző?
Neveket nem írok személyiség jogok miatt. Lényeg, hogy van 2 Kyokushin mester az egyik 3 Danos a másik 5 Danos. És mind a ketten külön külön elkezdtek tartani Thsi-box edzéseket.
És ez, hogy lehetséges??? Gondolom az egyik feltél az, hogy fizetni kell a Magyar Muay-thai szövetségnek. És mi a többi feltétel???
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy kamu karatésok meg a karate meg a Kyokushin nem jó. Ők tartoznak a kivételhez. Voltak nagyobb tan8tványaik régen meg most is versenyen akik K1 szabályrendszerben, Kyokushinban nyernek. Illetve a régi versenyzőik között ezeken kívül még voltak akik Ökölvívás, Kick-box és Thai-box versenyeken arattak sikert. Így a tudáshoz nincs kétség.
Az, hogy részben ők is a pénzért teszik ne mondja senki mert elhiszem. Ma csak s Muay-thai aminek azért van neve meg a ,,menő" dolog. Mint, hogy manapság mindenki MMA-s akar lenni.
Köszi.
Akkor csak papír kell róla. Csinál egy edzőit azt ennyi.
Semmi külön vizsga pl a Muay-thai szövetség előtt?
Náluk lehet mert Kyoban van ütés, rúgás. Visszafele nem volna igaz hisz a Kyokushin van kihon meg kata pl ami egy Muay-thaiban nincs.
Persze ez nyilván való. Ezért is mondtam, hogy visszafele nem működne.
Köszönöm szépen.
Szóval csak ennyi egy edzői papír. Akár egy Okj is megfelel gondolom, hogy Muay-thai edző és fizeti a szövetségnek az éves díjakat.
Csak feltételezem. A mai világban? Ne viccelj :D.
Nem az én edzőm csak hallok róla. Azért nem tudom tőle. És másra és máshoz járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!