Görkorcsolya fogyaszt vagy formál?
Figyelt kérdés
Most hogy itt a jó idő azt tervezem hogy egy héten minimum 3x elmennék a gyakorló pályára és legalább 1-1,5 órát lennék ott.
Kérdéseim:
- Melyik testrész fog ettől formásodni?
- Ha kb 2-2,5 hónapig (amíg el nem kezdődik az iskola) milyen eredmények várhatóak?
2018. ápr. 17. 21:09
1/3 anonim válasza:
Attól függ mit hogyan eszel, fogyni lehet vele, erősödhet a lábad értelemszerűen.
2/3 anonim válasza:
A feneket és a lábakat formálja, ezeken a területeken láthatsz majd eredményeket.
Mindenkinél más eredményeket produkál, ez egyénfüggő.
3/3 anonim válasza:
Én minden nap 10 km-t korcsolyázok néha 20 is összejön.Nekem a hasam,a combom,a karomrol is lement egy kicsi illetve derékról,fenèkrol és csiporol is.Persze a combjaim és a fenekem formàsodott és a hasamnal a felso kockàim latszanak.3 hónap alatt 13 kg-ot adtam le vele.Nagyon szeretem💛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!