Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy ilyen test mennyi idő...

Egy ilyen test mennyi idő alatt elérhető?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 évesen nagyon nem vagyok megelégedve a testemmel. Egy ilyen test: [link]

Mennyi idő alatt kivitelezhető milyen edzéstervvel? Ha meg van mennyire nehéz "fent tartani?

Jelenleg így nézek ki: [link]

Plusz nagyon zavar a tokám is mert elég kövér arcom van tőle. Ezen a felsőtesten és a tokán kívül máshol úgymond rendben vagyok

2018. ápr. 10. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:

2 év alatt össze lehet hozni hasonlót.Kell rád 10 kiló izom és fogynod kell legalább 15 kilót zsírból így tippre.Kezd a 3 napos teljes test edzéssel és nézz egy étrendet 2000-2200 kalória körül amit elosztasz a nap folyamán 4-5 étkezésre.

A fent tartása.A fickó naturál határon belül van izomzatilag ami elérhető és fent tartható.Arányaiban 180/78 kiló egy hasonló test.És kb 14% testzsírral.Ezzel már lehetnek problémáid alkatodból fakadóan,de nem lehetetlen ha megtanulsz táplálkozni.

2018. ápr. 10. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon zsíros vagy. A kaját tedd rendbe ez az első és heti 4-5 osztott edzés.

Megtartani csak jó kajával és rendszeres edzéssel tudod.

Ez van, ez egy ilyen sport.

2018. ápr. 11. 18:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Mennyi lehet a testzsír százalékom kb? Amúgy hogy van ez hogy csak a hasamon a mellemen és a tokámon látszik?
2018. ápr. 11. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
28% körül.
2018. ápr. 11. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Az nagyon sok :/ fele lenne az ideális úgy tudom. Akár étkezéssel csak mennyit csökkenthetem? Csak mert külföldön vagyok még helyismeret annyira nincs és nyeltudás se annyira így nem szívesen mennék terembe. "Persze ez csak egy kifogás"
2018. ápr. 11. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Mellkasod borotválod, vagy ennyire szerencsétlenül nincs szőröd?
2018. ápr. 19. 06:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ennek mi köze a kérdéshez? És ha nem nő szőr arról nem én tehetek
2018. ápr. 19. 07:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor ha nem nő, akkor viszont a hasadról ne sajnáld lekapni, mert így elég undi.

Ha lenne a mellkason is, az más lenne.

Ok duci vagy, és még a bőrödön is látszik, hogy fiatal, de hogy az a kis szőrpamacs egyből kiemeli az alhasad... hát az nem előnyös.

28/l

2018. ápr. 19. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!