Hány éves kortól airsoftozhatok?
Figyelt kérdés
(13 éves vagyok) Én nem mérkőzésekre mennék az airsofttal, hanem a kertben vagy valahol airsoft pályán célzást gyakorolnám stb.
Gyakorlatilag csak hobbiként venném
Így legális lenne?
2018. ápr. 6. 05:54
1/3 anonim 

válasza:

Az airsoft az alapból hobbi és nem az. 16 éves korodig nem lehet airsoft fegyvered és akkor is csak szülői beleegyezéssel vehetsz részt bármin is.
2/3 anonim válasza:
Kertben nyugodtan használhatod (szülői engedéllyel) én 15vagyok, és egy mezőn (többszáz méterre a várostól) szoktam ismerősökkel 1v1 vagy 1v2 módot játszani
3/3 anonim 

válasza:

Ne vegyél példát az utóbbiról. Ha egyszer elkapják őket nagyon nagy bajban lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!