Aviva torna hány éves kortól?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, tehát elég fiatal. Véletlenül találtam rá az aviva tornára, és csupa jó dolgot olvastam róla, és azonkívűl hogy megelőzi ezt vagy azt a nőgyógyászati bajt, menstruációs fájdalmak enyhítésére, vérzés csökketntésére és vérzés idejének rövidítésére is jó. Ez mind szép és jó, hiszen nekem ez az időszak úgy kezdődik szinte mindig, hogy egész délelőtt/délután fekszek, mert annyira fáj, ezután még 7 napig tart (a fájdalom enyhül és 1-2 nap után elmúlik. ) szóval örülnék neki, ha a torna tudna segíteni, viszont most olvastam, hogy 18 éves kortól ajánlott. Így nekem elvileg nem. Remélem hogy itt szerencsém lesz és valaki aki ért hozzá segít nekem...
Köszönöm előre is! :)
2018. febr. 14. 17:54
1/1 anonim válasza:
Szia! En is úgy tudom, hogy 18 éves kortól ajanlott, de ha már van rendes mentsruációd ugy gondolom neked már nem árthat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!