Gyermek torna vagy tánc oktatást 3 éves kortól tudnál ajánlani Budapesten?
Pedig minden kerületben van szerintem:
Köszönöm a válaszokat!
Azt nem írtam, hogy délelőtti időpont nyilván nem jó, mert dolgozunk, a gyerek meg bölcsiben van.
És kedves 1. válaszoló, nyilván én is rákerestem a neten, csak vagy délelőtti időpontok vannak általában az ilyen kicsiknél, vagy délután 4-5, amikor épphogy csak odaérek a bölcsibe a lányomért...
És inkább személyes tapasztalatot vártam volna inkább a kérdés feltevésnél..."ajánlanál" ugyebár....
De mindenkinek köszönöm ettől függetlenül a válaszokat, privátban kaptam egy jó ötletet
Ez ahogy nézem este 6-tól van, ára is teljesen rendben van, nekünk a helye is megfelel. :)
Szép estét mindenkinek! :)
Első link:
Helyszín:
Hagyományok Háza, Halmos Béla terem
(1011 Budapest, Corvin tér 8., földszint)
Időpont:
17.00 és 18.30 között
Ennyit arról, hogy 4-5 között van.
Kedves utolsó, láttam, hogy a hagyományok házában akkor van, ezért is köszöntem meg a segítségedet....annak ellenére hogy a stílusod igencsak lekezelő volt...
Egyébként meg ha visszaolvasod láthatod, hogy azt írtam, hogy én is szétnéztem a neten és amiket találtam, azok általában délelőtt és 4-5 körül vannak.... ezért tettem fel a kérdést, hogy hátha elkerülte olyan a figyelmemet ami minden szempontból jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!