Még mindig azt hiszitek, hogy az ember a márkánál csak a márkát fizeti meg?
Érdekelne a jelenlegi álláspontotok.
Hiszitek-e, hogx a Nike, és hasonló márkákban csak a pipát fizetitek meg vagy netán tényleg megéri az árát?
Az én álláspontom.
Szüleim által úgy lettem nevelve, hogy soha ne vegyünk full márkás dolgokat, mert amit megkapsz a nikeban azt megkapod olcsóbban is más márkától.
Én nagyon sokáig ebben a hitben voltam és lenéztem azon embereket akik Nike-ot hordanak mondván, magamutogatók.
Valahogy mindig is hajlottam a drága márkákra mert hinni akartam, hogy amit egész életemben hittem, az hazugság, és a márka az tényleg márka.
Mire el mentem dolgozni, és első fizetésemből egy Nike Air Maxet vettem.
Nah ott, megborultak azok a tanok midzerint csak a pipát fizeted meg.
Igenis, a márka rá szolgál a nevére, és hírére.
Szeretem a szüleim de ez ügyben balgák és pénzféltőek voltak.
Nem tudják mi a jó.
Mondok még egy rövid példát.
Kínai új ruhabolt VS Saxolondon
Farmer-Kínai: 7.000ft
Farmer-Sayolondon: 23.000ft
Ahogy megtapasztalod a különbséget onnantól nem szívesen veszel fel kínait.
Míg a kínai farmer megvan 2,5kg addig a Saxolondon 1kg körülbelűl.
Nem csak a súlyában van eltérés.
Valahogy a tapintása is más.
Valahogy nagyon jó érzés felvenni a Saxolondont.
A kérdésem, ti mit hisztek?
Abban, hogy a márkák semmit sem jelentenek. :D
Dolgoztam kereskedelemben.
Egy csomó "márkás" üzlet ugyanonnan rendeli a ruhákat, ahonnan a no name kis butikok, csak aztán mindenki belevarratja a saját címkéjét.
Én most legutóbb 10.000. Ft-ért vettem farmert, semmi különös, Orsay. Teljesen jó. Normális minőség, nem nehéz :D Utána bementem a Lewis-be. 2-3-szor annyiba kerülnek és totál hülyén vannak méretezve. És van közöttük nehéz is, meg nem is :D Nem az ártól függ, hogy milyen nehéz :D Ekkora baromságot még nem hallottam :D Vannak vékonyabb és vastagabb anyagok mindenhol.
Én abban hiszek még, hogy aki igazán igényes, az nem a márkákat lesi, sőt fel sem húz olyan ruhát, amin feltűnő márkajelzés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!