Vékony deték vastag comb?
Mit lehet temni ha vékony a derekam de a fenekem kerek és a combjaim vastagok? Igazából nem lenne problémám ha a combjaim vékonyabbak lennének. Tudtok étrendet/mozgásokat írni?
17/L

ha valóban vastag nem pedig csak a szokásos beképzelt,akkor az ugyanolyan fajta elhízás,mint a többi,csak esztétikailag a szerencsésebb fajta.
keress egy a testi adottságaidhoz illő szálkásító étrendet és kezdj el kocogni heti 3x fél órát.
minden héten adj hozzá 3-5 percet amíg el nem jutsz a 60 percig.

Inkább örülnél neki..
Én mindent megtennék hogy egy kicsit vastagabb legyek(persze izmos verzióban nem zsírosban :D)
Ráadásul nekem genetikailag a derekam sem vékony, szóval nagyon szerencsétlen vagyok ez téren és nem is ehetek meg mindent,mert minden a fránya hasamra megy:((
Ennek az egésznek annyi az előnye hogy kevesebb narancsbőröm van mint pl egy olyannak,aki csak oda hízik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!