Ki mennyire kitartó egy sportban?
Sziasztok! Azt érdekelne engem, ilyen teszt szerűség a számomra, hogy ki mennyire kitartó egy sportban?
Mennyi ideje csináljátok és mit? Leginkább a tizenévesek véleményére vagyok kíváncsi, de bárki írhat választ. Én 12 éve AIKIDOzok, aki nem ismerné, ez egy Japán 20. sz-i harcművészet. Előre is köszönöm a válaszotokat! És ha a környezetetekben van valaki aki rendszeresen sportol azt is leírhatjátok! :) Köszi!
Már közel 5 éve végzek edzőtermi edzéseket és azonkívül is .. főleg az erőemelés és az erősport ami az én világom.. emellett pedig a saját módszereimmel és gyakorlat varriációkat építem rá, hogy a testem minél sokoldalúbb terheléseket bírjon.. akár a nagyobb súlyok.. akár a saját súly és intenzitás tekintetében. :) Sok időt elvesz és sok élményt hozzáad, én jobban szeretek igényes és tartós tevékenységeket végezni, mivel nem iszom és az ehhez kapcsolatos dolgok sem vonzanak, így jobb saját eredményeim lehetnek, mivel vidéken élek itt a környezet.. kevéssé becsüli az ilyesmit.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!