Futás közben ti mire szoktatok gondolni?

Én a "Szeptember végén" c. vers ritmusára szoktam magamnak négysorosokat költeni. Néha zenét hallgatok, és olyankor táncolok a kezeimmel. Volt, hogy megálltam és egy "előre-hátra-oldalt-vissza" figurát lenyomtam. Általában nagyon pörgetős, vidám punkzenét szoktam hallgatni.
Néha csak nézelődök, és örülök ha látok egy mókust. :) Néha meg versenyt futok a kölyökvizslákkal (esélytelen vagyok!).

5 km az kényelmes tempóban fél óra.
állíts össze pár számból egy fél órás adagot,aztán amikor 3.-4. alkalommal hallgatod kocogás közben ugyanazt,addigra kialakulhat egy pavlovi reflex és mindig ugyanarra fogsz gondolni és nem kell gondolatokat keresni.

Tájfutok, az kicsit más, mint a "simán" köröket futni a pályán vagy az erdőben, de talán segít.
Számolom az útkereszteződéseket (erdőben az ösvényeket), erősen figyelem a tájat, nehogy eltévedjek. Meg persze a térképet próbálom silabizálgatni, hogy legközelebb hol, merre kell irányt váltanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!