Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás közben mire szoktatok...

Futás közben mire szoktatok gondolni?

Figyelt kérdés
Én mindig azon agyalok, hogy még csak ennyit futottam, milyen sok van hátra még, milyen rossz nekem. Ez így nem a legjobb:D valami bevált nektek?
2012. okt. 10. 16:45
 1/8 Linkoln ***** válasza:

Én kerékpározok mert az lenyűgöz, és folyton lesem a kereket hogy hű de gyorsan forog, meg milyen halk, milyen gyorsan haladok, milyen jól fúj a szél :D

Amikor meg szembeszelet kapok és lassú vagyok csak azon jár az eszem hogy a fene, mikor van már vége, gyorsabban, ooh, fuuj, visszafejlődés -.-...

De amúgy zenehallgatás talán segít, vagy ha kicsit lejebb veszel az intenzitásból, de ugye az a hatékonyságot is rontja, vagy tanulj angolul közben, mpről :D

2012. okt. 10. 17:01
 2/8 A kérdező kommentje:
motivációs zenét szoktam hallgatni :D
2012. okt. 10. 17:15
 3/8 anonim válasza:
én vmi zenét dudolok magamban, múltkor egy népdal volt és nem bírtam abbahagyni.. ne gondolj arra, h hol tartasz!!
2012. okt. 10. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Én az elején a légzésemre figyelek meg a lépteimre, hogy ne "trappoljak". Később meg elég sok minden eszembe jut. Vagy valami zene megy a fejemben, vagy az aznap történteken agyalok, vagy hogy mikor milyen versenyen szeretnék majd részt venni. Ha látok másik futót, az engem nagyon fellelkesít, jó látni a profibbakat.
2012. okt. 10. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
én teljesen elcsendesítek magamban mindent. Kizárok minden zavaró tényezőt és csak futok. De általában jön a gondolat 2,5 percenként hogy nem csinálok semmit és kezdhetem előröl...
2012. okt. 10. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtem, akkor csak a futas technikajara figyeltem, a formara, a tartasra, arra, hgy szabalyos legyen, ne legyek pupos, vagy ferde, mert akkor idovel az rogzul be. Persze kozben mindenfele marhasagok is eszembe jutottak, de probaltam a tartasra, a korrekt futasra figyelni. Ilyenkor meg csak kicsiket futottam, mert hamar elfaradtam. Es kozben probaltam megtalalni a sajat ritmusom.

Mikor ez megvolt, 1 orakat le tudtam (tudok) futni ugy, hogy a futasra szinte nem is figyelek. Az elejen igen, de par perc utan beall amolyan buddha mod, mikor csak futok es ugy probalok mindenfelere gondolni, hogy kozben semmire nem gondolok. Nezem a madarakat, a tajat, az embereket, de nem agyalok a madar szinen, az emberek ruhajan, nem tudom erthetoen leirni, bocsi :)

A lenyeg, hogyha megtalalaod a sajat ritmusod, akkor orakat tudsz futni ugy hogy kulonosebben halalodon lennel. Persze gyakorlas kell hozza es kitartas.

Zenet mindig hallgatok (mindig ugyanazokat a szamokat) de enek nelkul. Zavar ha valaki enekel kozben, mert akkor arra figyelek mit mond.

2012. okt. 10. 21:46
 7/8 anonim válasza:
Én pl. arra a lányra aki tetszik nekem. Valamint a kutyámat nézegetem, aki mellettem futkos, meg arra, hogy milyen jó lenne leadni a zsírrétegem.
2012. okt. 13. 17:56
 8/8 anonim válasza:
hallgass olyan zenét amibe a futáról énekelnek:Bruno Mars:Run.run,run away ,run awy baby
2012. nov. 2. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!