Futás közben mire szoktatok gondolni?
Én kerékpározok mert az lenyűgöz, és folyton lesem a kereket hogy hű de gyorsan forog, meg milyen halk, milyen gyorsan haladok, milyen jól fúj a szél :D
Amikor meg szembeszelet kapok és lassú vagyok csak azon jár az eszem hogy a fene, mikor van már vége, gyorsabban, ooh, fuuj, visszafejlődés -.-...
De amúgy zenehallgatás talán segít, vagy ha kicsit lejebb veszel az intenzitásból, de ugye az a hatékonyságot is rontja, vagy tanulj angolul közben, mpről :D
Amikor elkezdtem, akkor csak a futas technikajara figyeltem, a formara, a tartasra, arra, hgy szabalyos legyen, ne legyek pupos, vagy ferde, mert akkor idovel az rogzul be. Persze kozben mindenfele marhasagok is eszembe jutottak, de probaltam a tartasra, a korrekt futasra figyelni. Ilyenkor meg csak kicsiket futottam, mert hamar elfaradtam. Es kozben probaltam megtalalni a sajat ritmusom.
Mikor ez megvolt, 1 orakat le tudtam (tudok) futni ugy, hogy a futasra szinte nem is figyelek. Az elejen igen, de par perc utan beall amolyan buddha mod, mikor csak futok es ugy probalok mindenfelere gondolni, hogy kozben semmire nem gondolok. Nezem a madarakat, a tajat, az embereket, de nem agyalok a madar szinen, az emberek ruhajan, nem tudom erthetoen leirni, bocsi :)
A lenyeg, hogyha megtalalaod a sajat ritmusod, akkor orakat tudsz futni ugy hogy kulonosebben halalodon lennel. Persze gyakorlas kell hozza es kitartas.
Zenet mindig hallgatok (mindig ugyanazokat a szamokat) de enek nelkul. Zavar ha valaki enekel kozben, mert akkor arra figyelek mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!