Lányok nektek bejön ha egy srác horgászik?
Nem jön be a horgászat. Nagyon nem! Az egyetlen értékelhető dolog ezzel kapcsolatban a természet. Na de akkor meg minek ücsörögjek egy helyben? Hasznosabban is el lehet tölteni az időt a szabadnak.
20L
Legalább van hobbija!
Már nagyjából megtanultam melyik halat mivel fogják, hol mikor? megtanított bedobni a szákot, és kishalazok is közben:)
Sok embert nem értek! Én 20/F vagyok, imádok horgászni, közben NBII-es játékos vagyok, és emellett, ha tehetem elmegyek ugyan úgy szórakozni. Úgy gondolom, hogy a horgászat a legjobb időtöltés. Jobb, ha valaki a discoba b@ssza el a pénzét? Ne értsetek félre, én is járok, bár a foci miatt sajnos igen ritkán, ettől függetlenül szerintem aki horgászik, rossz ember nem lehet... Pár kivételtől persze eltekintve:D
Én sok csajjal voltam már horgászni, és mindenkinek tetszett. Most ne azt nézzétek, hogy hú, ücsörgés...
Én pl sokat bojlizok is, és ennél a módszernél sok idő van foglalkozni a másikkal, úszkálni, bográcsozni, szabadban kártyázni, stb. Ezt ki az, aki nem szereti? Ha ezt nem szeretitek, akkor élni sem, úgy gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!