Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék kockahasat és...

Szeretnék kockahasat és elhatároztam hogy edzeni fogok rá, de tudom hogy nagyrészt az étrendemtől függ. Ezektől elhízhatok?

Figyelt kérdés
Későn vannak az edzéseim. Szerintetek elhíznék attól hogyha este a szendvicsek helyett mindig főttételt ennék? (Főzelék, tétszta stb.) nagyon szeretnék izmos lenni, de nem tudom mit ehetek és mit nem.

2018. febr. 20. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Az egészséges étrend kicsit komplexebb dolog annál, amit egy kommentbe be tudnék írni.

Olvasgasd ezt az oldalt: [link]

2018. febr. 20. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az össz bevitel számít, bár vannak olyan elméletek hogy a szénhidrátot reggel/kora délelőtt érdemes bevinni és este már hanyagolni. Nem tudom ez mennyire tudományosan igazolt. Ha akarok akkor este is azzal lakok jól amivel akarok, úgyse kapok érte semmit ha kínzom magam. Te se görcsölj rá ennyire, nem ez a hivatásod. Amíg belefér a kalóriakeretedbe akkor meg főleg azt eszem amit akarsz. Lehet tésztát és főzeléket is egészségesen és kevésbé hizlalóan elkészíteni, míg szenvicset nagyon sok kalóriával telipakolva. Ha eleg kalóriát égetsz akkor tökmindegy mennyit eszel és mit, amíg a makrók rendben vannak és beleférsz a keretbe
2018. febr. 20. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem íróhoz, leginkább az összbevitel számít.

NINCS olyan étel, amitől hízol, ahhoz kalóriatöbbletben kell lenned, tömegeléskor persze ez megvan és jön is fel zsír, de normális esetben, kellően kis többlettel és jó edzéssel kevésbé zsírosodsz, de ha genetika vagy valami hiba miatt jobban, akkor is leszálkásítod utána. A kockahashoz általában szálkásítani kell egy ponton, persze ha valaki vékonyan kezdi és tud minimális zsírt felszedve tömegelni, annál ez elmaradhat.

2018. febr. 20. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!