Miért nem kérnek fel néptáncon?
Figyelt kérdés
A fiuk nem szeretnek velem táncolni pedig sokszor megdicsérnek h ügyes vagyok . Hogyan próbáljak meg közeledni vagy kedvesebbnek lenni ? 15/L2018. febr. 19. 19:37
1/4 anonim válasza:
Ez valami nagy félreértés. Ha ügyes vagy, miért NE szeretnének veled táncolni?
2/4 anonim válasza:
Ez valami nagy félreértés. Ha ügyes vagy, miért NE szeretnének veled táncolni? A fiúk mostanság amúgy is állatok, undorodnak a lányoktól, csak a 18+ dolgok érdeklik őket.
3/4 anonim válasza:
Akkor te menj oda ahhoz a fiúhoz aki neked szimpi és szeretsz vele táncolni, és kérdezd meg hogy van e kedve táncolni:)
4/4 anonim válasza:
Én is a te cipődben járok. Nekem is sokszor mondják, hogy jól csinálom, meg szeretem is, de ritkán kérnek/kértek fel. Az utóbbi időben egyre többször, és szerintem azért, mert megnyíltam. Szóval ha te is hasonlítasz rám, szóval kicsit szégyenlős vagy, akkor próbálj meg többet beszélgetni velük, táncon kívül is és majd egyre többször fognak veled táncolni.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!