Edzotermekben napi jegyert is kernek szemelyit? SOS konyorgom valaki valaszoljon
Figyelt kérdés
2017. szept. 28. 08:59
1/7 anonim válasza:
Nem, de a szilvás buktát le kell adnod a recepciós csajnak.
2/7 anonim válasza:
Tőlem még bérlethez sem kértek soha személyit. Esetleg ha kapsz kulcsot, azért ott kell hagynod valamit a recin. De erre egy BKK bérlet, vagy más kártya is jó..
3/7 A kérdező kommentje:
Ki koltoztem daniaba es meg nem jottek meg a papirjaim par heten belul kellene meg jojjenek. Papirok nelkul nem tudok berletet csinaltatni. 1 honapja mar anyum kartyajaval jarok edzeni titokba mivel 8 utan nincs ott a recepcios es be tudok menni. De ma le tiltottak a kartyam.remelem napi jeggyel tudok jarni. Amugy kulcsot nem adnak lakatot kellene vinii mindenkinek
2017. szept. 28. 09:43
4/7 anonim válasza:
Két kérdés (lehet három)
1. Mit keres ez a humorban?
2. Szerinted mellékes dolog, hogy te dán edzőtermekről kérdezel magyar oldalon? Honnan kellene ezt tudnunk, ha nem írod?
mégis 3.: Miért nem helyi weboldalakon kérdezősködsz, vagy helyben?
És milyen kártyát tiltottak le és kik? Mi volt az oka?
Visszaélésben, esetleg más bűncselekményben segítsünk neked?
5/7 A kérdező kommentje:
Veletlen tehettem be humor ba. Sorry. Itt kartyaval kell be menni es az arc kepunket jelzi a monitoron es latja a recepcios. Es olyankor jartam mikor nem volt ott a ecepcios ezert be tudtam menni. . Valoszinuleg eszrevettek hogy anyukam kartyajaval jarok ezert tiltottak le. Igazabol csak az erdekelt hogy be tudoke menni napi jeggyel.
2017. szept. 28. 10:15
6/7 A kérdező kommentje:
Sajat berletem meg egyelore nem lehet
2017. szept. 28. 10:17
7/7 anonim válasza:
Tehát csalásban segítsünk. Old meg egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!