Magasság?! Eltudom érni?
Sziasztok!
Sporttal kapcsolatban érdemes lenne tudnom a jövőbeli magasságom.
14 és fél éves vagyok,165 cm.
Tavaly óta nőttem 5 centit.
Sőt, decemberben még csak 164 voltam,most már 165.
Apukám 180-81 cm,anyukám 168 cm.De olvastam arról,hogy a szülők nem igazán befolyásolják ezt, inkább az, akire legjobban hasonlítasz a rokonságból.
Én az anyai nagypapámra hasonlítok kb minden téren,aki 178-79 cm volt.
Szerintetek eltudom még érni a 173 cm magasságot?
Emellett ha valakinek van valami jó tippje nyújtáshoz,azt szívesen hallgatom!
(10 éve ritmikus gimnasztikázom, szóval ezáltal elég hajlékony vagyok a hátam részéről)
14/L

Lehet hogy csak én vagyok fura 14 éves,de nem igazán érdekelnek a fiúk még.
Egyenlőre a sport és a tanulás nálam az első,meg persze a barátok.

15-16 éves korig nőnek a lányok általában, bár a tendencia folyamatosan és a plafon közeledtével drasztikusan lassul.
Én saccolnék egy 168-169 centit MAX.
Amúgy, vannak vizsgálatok (antropológiai), amik pontosan leírják a felnőttkori paramétereidet. Néhány ezer forint.. én úgy tudom, hogy a sportkórházban is van erre lehetőség.
Nyújtásról pedig... Hát egy RSG-snek nehéz tanácsot adni... ők pláne ennyi idő után baromi hajlékonyak. Jobb lett volna, ha konkretizálod, hogy pontosan mit szeretnél hajlékonyabbá tenni.
De adok egy youtube videót. Jóga. Kifejezetten a csípő és a láb hajlékonyágára fókuszálódik.
https://www.youtube.com/watch?v=iGh9D7kR8rM
(Van második rész is. Ha komolyan gondolod, az edzésmentes napjaidon, de heti max 3* nekiveselkedhetsz)
14 eves lány vagyok es 180 cm
Hidd el nem olyan jo magasnak lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!