Mit lehet az ellen tenni, hogy folyton kisebesedjen a bőr a farokcsontomnál?
Figyelt kérdés
Rendszeresen edzek, de most elég vékony vagyok, és kiállnak a csontjaim, emiatt folyton kidörzsölődik a bőr a farokcsontom környékén. Vérzik és baromira fáj is, ruházattól függetlenül. Mit ajánlotok, hogy minél előbb elmúljon és legközelebb ne jöjjön elő? 23/L2018. febr. 14. 22:40
1/8 anonim válasza:
Pontosan mit is csinállsz, ami miatt kidörzsölődik?...
2/8 A kérdező kommentje:
Felülèseket
2018. febr. 15. 11:41
3/8 anonim válasza:
Hát ne csinállj felüléseket... pl egy tök felesleges gyakorlat és még az ízületeidet is kinyírja...
Remélem az edzem rendszeresen, nem azt jelenti, hogy felüléseket csinállsz, hogy kocka hasad legyen... ha mégis, akkpr olvasdd el a sárga kapszula cìmű ebookot.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem azt jelenti, katona vagyok :D
2018. febr. 15. 14:01
5/8 anonim válasza:
Valóban full felesleges gyakorlat.Lábemelést és hasprést csinálj.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem azért csinálom, mert értelmes, hanem azért, mert muszáj :D
2018. febr. 15. 19:03
7/8 anonim válasza:
Akkor vagy hízz egy kicsit, vagy párnázdd ki, de igazából passz, nekem a mellbimbóm szokott kisebesedni fitás közben a pólótól én le szoktam ragasztani nagy sebtapasszal és úgy jó...
És mielőtt perverz állatok betalálnak, pasi vagyok.
8/8 anonim válasza:
Ha kiáll a csontod akkor tuti, hogy rád férne pár kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!