Járhatsz , de nem elég csak edzeni , kell egy jó étrend is . Lemész a legközelebbi terembe és megmondod hogy szeretnél edzeni járni . Veszel bérletet , ott jobban elmagyarázzák a menetét ( lehet kell majd pár adat rólad ) . Beszerzel pár kényelmes cuccot amiben majd emelgeted a súlyokat ( póló , nadrág , cipő , törölköző amit pl a fekpadra terítesz vagy máshova ( plusz nem árt egy tartalék amivel az izzadságod törlöd vagy ha van lehetőség zuhanyzásra hát utána használni ) , a víz megoldása rád van bízva . Vehetsz üveget amiben majd viszel magaddal ... ... ... Kezdésnek teljes testes átmozgató terv ajánlott , hogy szoktasd magad a terheléshez + megtanuld helyesen végrehajtani a gyakorlatokat .
2018. febr. 10. 20:23
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi!!!Nagyon sokat jelent a válaszod:DD
És csak úgy lemegyek,és edzek amit akarok? Addig ameddig akarok? Vagy gondolom ez a bérlettől függ.
2018. febr. 10. 20:33
4/11 anonim válasza:
Válassz ki egy edzéstervet és azt kövesd , nem kell túlbonyolítani ( én icf 5x5-öt szoktam ajánlani a kezdőknek ) . Azt leedzed és mehetsz haza . Ez teljes testes edzés , vagyis minden izmodra van gyakorlat . Lehetsz kb ameddig akarsz , de túledzheted magad . Kell idő a regenerációra is , ekkor fejlődnek az izmok . Igaz előfordulhat hogy valami miatt várnod kellesz pl egy gépre mivel más használja éppen , de ez se okozzon gondot . Ja heti 3 alkalom elég . És túl izmos sem leszel ha netán attól tartanál .
2018. febr. 10. 20:56
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi,Machbeth:D:D
Imádlak!
2018. febr. 10. 21:00
6/11 anonim válasza:
Bár én a helyedben előbb otthon próbálkoznék saját testsúlyos gyakorlatokkal . Ehhez jó segítséget ad a fegyencedzés című könyv , ha nem állsz hadilábon az angol nyelvvel akkor további könyveket is találhatsz .
2018. febr. 10. 21:01
7/11 anonim válasza:
Nana :D 29 vagyok :D
2018. febr. 10. 21:02
8/11 anonim válasza:
Igen az előző válaszoló gyönyörüen leirta hogyan is kell elindulni és egy szép alakot elérni.
Kajárol kicsit bővebben irnék nos azt tudni kell hogy épitőanyagok nélkül nem épitenek házat , igy van ezzel a szervezetünk is. Ahoz hogy izmot épits ezáltal formásodj kell a fehérje ezeket föként husokbol visszük be. És még azt tudni érdemes hogy fogysz vagy hízol .
Ha több kalóriát viszel be mint amenyit elégetsz nos lerakódik , ha többet égetsz/mozogsz azt a zsírt felbontja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!