Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 33 evésen el lehet kezdeni az...

33 evésen el lehet kezdeni az ökölvívást?

Figyelt kérdés
Nyilván nem szeretnék már világbajnokságot nyerni. Alap dolgokra lenne szükségem, egy kis mozgás, kis erőnlét és persze, hogy az utcán meg tudjam magam védeni. Valamit érdemes előtte csinálni? Futás vagy ilyesmire gondoltam. 172cm és 75kg vagyok most picit pocakos.

2018. febr. 5. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem simán. Én kickboxot kezdtem 33 évesen, bár már volt elég sok küzdősportos múltam.

De van sok aki 30 felett kezdi alapról. Náluk embere válogatja, hogy milyen gyorsan halad.

2018. febr. 5. 22:35
 2/3 MrPifta ***** válasza:
Minden sportot el lehet kezdeni akár 80 évesen is.
2018. febr. 6. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
El lehet, de profi már nem valószínű, hogy leszel. Bármilyen küzdő sport jó, ha a box tetszik leginkább, akkor nyugodtan, feltéve, hogy nincs olyan betegséged, ami kizáró ok.
2018. febr. 28. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!