Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Hogyan izmosítsam...

SÜRGŐS! Hogyan izmosítsam nagyon gyorsan a vádlim és combom?

Figyelt kérdés

Amikor meglátok egy pasit flip flopban elönt az irigység, mert rohadt jól néz ki. Bár nekem is van, de addig nem merem fölvenni, amíg nem lesz szép izmos a lábam, na meg lebarnult. De az izmosságért tennem is kéne, na de mit? Olyan ötletet (edzést, kaját) mondj, aminek tényleg hamar lesz látványa.

20f

2010. jún. 6. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Hamar csak szteroidokkal fogsz elérni látványos eredményt, egyébként törődj bele hogy az izmokért dolgozni kell.
2010. jún. 6. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Bár nő vagyok, egy tipp, ami nekem bejött. Egyszerű, és nem kell hozzá eszköz:

Terpeszállás, majd leereszkedés, vissza!

Aztán terpesz leereszkedés, 3x-os rúgózás, és vissza!

Végül terpesz, leereszkedés, 5x-ös rugózás, és vissza!

A mennyiséget nem szabom meg! Ahányszor Te bírod! De azért tedd oda magad! Nem megállni azonnal, egy kicsit küzdeni kell!

Sok sikert! 19/L

2010. jún. 6. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Illetve, hogy a combod "hátsó izmait" is erősítsd:

Állás, kezeddel nekitámaszkodsz egy falnak, és először az egyik lábadat, hátra emeled, majd csere a másik lábaddal. Itt sem adok meg mennyiséget!

(Ez egyébként a fenekedet is erősíti!)

19/L

2010. jún. 6. 20:22
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi 19L. De ugye ez nem női torna? Ja és te is beindulsz az ilyen pasi lábra? :D
2010. jún. 6. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nemtől független, mindkét nem tornázhatja. Hát igen, szeretem az izmos férfi lábakat, de mondjuk nekem nem feltétlenül kell az, hogy annyira barna legyen. :)

19/L

2010. jún. 6. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Minden másnap csinálj meg 5x20 gugolást.Tegyél könyvet a sarkad alá.Hetente növeld a mennyiséget 20-al.Egy idő múlva megpróbálhatod az egylábast gugolást is.

Vádlira.Ráállsz egy könyvre,másik lábad felemeled.A tartólábbal meg lábújhegyre állsz 5x20.

A gyakorlatokat próbáld megfeszített izmokkal csinálni.

2010. jún. 7. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!