Az gond ha 15évesen 5,1% testzsírom van, és 53 kg vagyok?
Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 14:50
2/5 anonim válasza:
Most felvágni jöttél ide? Az se mindegy hogy az 53 kg 150 cm vagy 180 cm-hez párosul, meg hogy van-e rajtad izom és úgy 5% a tzs..ha nincs, akkor csak egy sovány ropi vagy, de nekem nem gond.
3/5 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány amúgy?
Igen, nem túl egészséges, elég alacsony (átlagos 15 éveshez képest). Nem tudom hogyan, és ki mérte, de ha pontos, akkor igen, lehet akár gond is bizonyos körülmények között.
Viszont ilyen kevés körülmények között nem igazán lehet eldönteni.
4/5 anonim válasza:
Utolsó ott a kérdező neve hogy Bence...egyébként nem írtál testmagaságot kesves kérdező, de a 5.3% testzsír már károsan hat a hormon háztartásra. és a súlyodbol ítélve gondolom nem vagy izmos sem, tehát súlyosan alul táplalt vagy. Ami igen, elég nagy gond.
5/5 anonim válasza:
5% körülit fiúnál egészségtelenül alacsonynak tartják. De nem vagy egyedül vele. Nekem huszonéves koromban mérték először műszerrel. Családilag nem marad meg a zsír rajtunk. A legalacsonyabb mért érték 4.7% volt. Ekkor elkezdetem figyelni az elegendő zsírbevitelre, amitől felment 7-8% körülire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!