Ez ártalmas lehet hosszú távon? (lent)
Figyelt kérdés
14/F vagyok és a következőkből áll a hetem:
Hétfő: Kondi
Kedd: Aikido,Kondi
Szerda: Kondi
Csütörtök: Aikido,Ju-jitsu
Péntek:Aikido
Szombat: Pihenés
Vasárnap: Ju-Jitsu
Ezt 2 hónapja csinállom a Kondit egy éve, csak már ketten is mondták, hogy ez így nagyon sok, és hogy 20 évesen már mindenem odalesz, meg, hogy nem tudnak pihenni az izmai, meg ilyen fincsiségekkel tömik az agyamat. :-(
Előre is köszi a válaszokat!
2010. jún. 4. 20:35
2/7 anonim válasza:
Én a keddi kondit meg a csütörtöki Aikido-t hagynám ki. Ezek nélkül nekem harmónikusabbnak tűnik a beosztásod (feltételezve, hogy egyiket sem akarod abbahagyni). (Általánosságban egyébként szerintem érdemes 1-1 nap pihenést hagyni az edzések között. )
3/7 anonim válasza:
kondit, és a más sport elfoglaltságot nem egy napra kell rakni, kondi minden nap maradhat, csak edzés terv kell,hogy egyik nap "azokra" az izmokra gyúrsz, másik nap a maradékra, így mindegyik tud pihenni.
4/7 anonim válasza:
14 évesen alapból baromság kondizni, főleg ha 13 évesen kezdted, szerintem azt hagyd abba, én is kb. akkor kezdtem mint te 16 évesen több ízületem is fájt, pedig nem vittem túlzásba...
5/7 clint válasza:
Én is ezt javaslom... egyelőre csak a harcművészeteket csináld, a kondi ráér még pár évig.. sok mindent befolyásolhat.
6/7 anonim válasza:
Egy 14 évesnek szerintem a minden másnapi sport is elég az egészsége karbantartásához.
7/7 anonim válasza:
Ezzel szétvágod magad, meg az izmaid. Legalább heti 2 pihenő kéne. Pl. Kedd, Csütörtök (de akár szombaton is pihenhetnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!