Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sport való a testalkato...

Milyen sport való a testalkatomhoz?

Figyelt kérdés

Üdv

Egy 16 éves srác vagyok, aki heti 3-4 alkalommal végez súlyzós edzést pár hónapja. Szeretem csinálni, de kicsit elbizonytalanodtam mivel nagy eredményét egyenlőre tükörben karomon kívül nem igazán látom, illetve erre rá tett egy lapáttal ez a testalkat téma (endoform stb.). És ebben kérnék segítséget, hogy milyen sport lenne a jó?

190+ cm magas vagyok, hosszú végtagokkal, ugyanakkor nagy darab is, 100 kg vagyok. (testalkatom így szerintem endoform és endoform keverék). Szerintetek mi lenne az ideális sport?

2018. jan. 7. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Úszás , bringa , futás , foci és egyéb labdajátékok , küzdősportok ( pl box ) ... ... ...
2018. jan. 7. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Street workout

Tudnál vele fogyni szálkásodni formásodni

Sok a 100 kg szerintem 16 évesen még ha magas vagy hozzá akkor is

2018. jan. 7. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:

16 évesen még növésben is vagy,szóval akár 10 centi is benned van.

kosárlabda,erős ember sport,k1 meg a csokiról,üdítőről,csipszről leszokás,mert ennyi idősen ez már bőven egészségügyi kockázatot rejtő adat pl diabétesz,magas vérnyomás.

2018. jan. 7. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!