Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A versenytánc oktatás költségei?

A versenytánc oktatás költségei?

Figyelt kérdés

Elszeretnék kezdeni verseny táncolni (társastánc, standard és latin-amerikai, standard jobban érdekel) viszont érdekelne, hogy milyen költségekre számíthatunk? Persze csupán általánosságban, hisz nem mindenhol ugyanannyi.

Tehát, oktatás, öltözet ára.

junior (14 éves, lány)

2018. jan. 7. 20:25
 1/3 anonim válasza:
Ez egy elég drága sportág. Én már négy éve versenyzek. Az oktatás árával még semmi gond nincs olyan 5-8 ezer forint közés esik havonta. Viszont ha komolyan el akarod kezdeni akkor kell cipő. Latin és standard is ami ha jobb minőségű 20 ezer körül van. A ruhák varratása is költséges nem beszélve a nevezési dijakról és a versenyekre valahogy el kell jutni szoval ott van az uti költség is. (Frizura,smink) és persze a magánórák. Nem lebeszélni akarlak mert ez egy nagyon jo sport imádom csak öszintén válaszoltam a kérdésedre. Ha van még valami irj nyugodtan.
2018. jan. 8. 01:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Nekem az utazás egy kicsit olcsóbb, hisz diákjegy, az szerintem nem vészes.

A ruhákat muszáj varratni? Úgy tudom, hogy figyelembe veszik a pontozáson, de te például minden versenyen másik ruhát viselsz?

Szerintem a jó cipő szükséges és ritkán kell venni.

Te teljesen nulla táncismerettel kezdtél? (Én balettoztam 4-5 évig)

2018. jan. 8. 18:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Egyébként köszönöm a gyors választ! :)

És van még egy kérdésem, ugye vannak csoportos és magán órák is. Kettőt fizetsz csoportban és a többit magánba? Illetve te esetleg táncsport egyesületnél vagy, ahol sok diákot foglalkoztatnak vagy egy kisebb stúdióban? Mit ajánlanál?

2018. jan. 8. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!