Ki mit tud, vagy gondol a mazsorettről?
Sziasztok!
Sokat segítenétek ha leírnátok a saját véleményeteket és a szerint válaszolnátok a kérdéseimre, ha lehet akkor indokoljátok is meg mit miért gondoltok úgy, ahogy.
Előre is köszönöm!
(Iskolai feladathoz kell)
Mit gondoltok a mazsorettről? Szerintetek sport vagy sem? Fiúk is űzhetik vagy sem? Nehéz vagy sem? Szerintetek honnan ered? Van minimum/maximum korhatára? Milyen versenyeket rendeznek mazsorettezőknek? Milyen képességeket fejleszt a mazsorett? Jártatok már mazsorett fellépésen és/vagy versenyen nézőként? Ha az előbbi kérdésre igen a válaszod, írd le milyen volt, tetszett-e. Te kipróbálnád? Saját gyermekedet (nemétől függetlenül) beíratnád mazsorettre? Veszélyesnek tartod a mazsorettet?
Szerintem klassz dolog - sportnak nem nevezném. Annak nem orulnek, ha a fiam mazsorettezni akarna (O.o) , de a lányomnak bármikor engedném, ha szeretne. Minimum korhatár lehet olyan 5 eves kor, amikor mar kezdenek kialakulni az ehhez szükséges reflexek- max nem hiszem h van, mert veszélyesnek abszolút nem veszelyes (persze Darwin dijasoknak nem ajánlott) :D
Nehézsége attól függ h kinek van ehhez tehetsége - nekem baromi nehéz lenne, koordináció, reflexek, természetesség es osszpontositas is kell hozza. (Meg gondolom egy rakás dolog)
Jómagam csak jutyub videokon láttam ilyet komolyabban, de biztos vagyok benne h a kisgyerekes apukák kedvenc bemutatói koze tartozik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!