Tudnatok ajanlani egy sportot, amivel tudom a hasamat erositeni?
Figyelt kérdés
lany vagyok, nagyon gyakran minden nap a nap 80%-ban puffadt a hasam, szerintem azert lehet mert nincs izom rajta
erositeni konditeremben felulesekkel az nagyon snassz nekem
tudtok mondani valami jo izgalmas sportot amivel erosodhet?
2018. jan. 1. 10:41
1/3 anonim válasza:
A puffadást nem a hasizom gyengesége okozza, hanem valamilyen emésztési rendellenesség. Orvossal kellene beszélni.
2/3 A kérdező kommentje:
szerintem nalam a hasfalam gyengesege okozza, mert volt ido amikor napi legalabb fel orat hasizom gyakorlatokkal toltottem, felules, kinyomas stb. es akkor nem volt ilyen problemama
2018. jan. 1. 10:55
3/3 anonim válasza:
butaság, gondolom a puffadtságot arra gondolod hogy zsíros a hasad. Na hogyha zsíros a hasad hiába erősíted a hasizmodat nem fog látszódni jobban. akkor fog jobban látszódni a hasizmod ha a felső réteg ( a zsír) keskenyebb lesz. Vagy ha meg belülről érzed a puffadtságot akkor tényleg az emésztéseddel lehet a gond ahoz nem annyira értek. Ajánlom hogy végezz kardió edzéseket, és táplálkozz egészségesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!