Milyen sportot tudtok ajánlani?
Semmilyen sport nem érdekel. Már sokszor kezdtem bele új ágakba, de mindig abbahagytam, mert rájöttem hogy nem nekem valók.
Eddig ezeket próbáltam: lovaglás(2 év) RG (1 év) Úszás (5 év) Néptánc (2 év), próbáltam a kosarat is de 1 hónapig bírtam.
Most a korcsolyára gondoltam, de eléggé drága 1 óra na meg messze is van.
Valakinek más ötlete? :/
13L
Joga? :)
Nem kell hozza semmi kb, erosodsz, izmosodsz, es a lelked/ tudatod is meg eddzi!
Ennyi idős lánynak én vmi lazább önvédelmi sportot ajánlanék, ennek értelme is van a későbbiekre nézve, mármint, hogy meg tudod védeni magadat.
De a jóga is jóó lehet.
Én aerobicoztam, később fociztam, utána boxoltam, most ju jitsuzom. Emellett nemrég kezdtem el futni, most abbamaradt, de majd tavasszal-nyáron nekikezdek komolyabban.
Köszi a válaszokat!
Lehet a jógát kipróbálom:)
A küzdősportra én is gondoltam, de nem vok valami nagy "verekedő", főleg hogy a légynek se ártanék:/
Úszásban van a leghosszabb múltad. Ezt nem hagynám veszni.
Triatlon? Szinkronúszás? Vízilabda?
Három nagyon különböző jellegű sport, amiben hasznosítani tudod az úszómúltadat. Tetszik valamelyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!