Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot tudtok ajánlani?

Milyen sportot tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Semmilyen sport nem érdekel. Már sokszor kezdtem bele új ágakba, de mindig abbahagytam, mert rájöttem hogy nem nekem valók.

Eddig ezeket próbáltam: lovaglás(2 év) RG (1 év) Úszás (5 év) Néptánc (2 év), próbáltam a kosarat is de 1 hónapig bírtam.

Most a korcsolyára gondoltam, de eléggé drága 1 óra na meg messze is van.

Valakinek más ötlete? :/

13L

2017. dec. 27. 11:09
 1/5 anonim válasza:

Joga? :)

Nem kell hozza semmi kb, erosodsz, izmosodsz, es a lelked/ tudatod is meg eddzi!

2017. dec. 27. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennyi idős lánynak én vmi lazább önvédelmi sportot ajánlanék, ennek értelme is van a későbbiekre nézve, mármint, hogy meg tudod védeni magadat.

De a jóga is jóó lehet.

Én aerobicoztam, később fociztam, utána boxoltam, most ju jitsuzom. Emellett nemrég kezdtem el futni, most abbamaradt, de majd tavasszal-nyáron nekikezdek komolyabban.

2017. dec. 27. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
16/L
2017. dec. 27. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Lehet a jógát kipróbálom:)

A küzdősportra én is gondoltam, de nem vok valami nagy "verekedő", főleg hogy a légynek se ártanék:/

2017. dec. 27. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Úszásban van a leghosszabb múltad. Ezt nem hagynám veszni.

Triatlon? Szinkronúszás? Vízilabda?

Három nagyon különböző jellegű sport, amiben hasznosítani tudod az úszómúltadat. Tetszik valamelyik?

2017. dec. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.