Ha most januárban veszek egy ugrálókötelet és minden nap ugrálok, akkor májusra elmúlhat a narancsbőr a fenekemről?
És kb. 1600 kalóriát eszek
165cm,56kg,lány :D
Írtam hogy minden nap. :)
És fokozatosan, először lehet 5 percet aztán egyre többet.
Hát, én 6 évig versenyszerűen köteleztem, de csak izmos lett a vádlim és ennyi. Narancsbőr maradt.
(de ez mindenkinél máshogy működik)
Amúgy meg naponta minimum 15 percet ugrálj, mondjuk 5*3-as bontásban, de abban nincs pihi, ha ez nem megy akkor 6*2 vagy valami ilyesmi.
Meg az is fontos, hogy a szakaszokban minél gyorsabban és gyorsabban csináld. "halj meg a végére":)
Ja és pár fontos dolog: a jó cipő nagyon fontos, mindig lábujjhegyen ugrálj, egyenes háttal, jó melltartó, összefogott haj (bár ez természetes) és nyújtás előtte- utána. Kötélből meg ne "köteleset" válassz, hanem minél vékonyabb műanyagot, vagy drótot. A fogója se legyen nagy, azt nem ilyen célokra szokták használni. A kötél mérete meg akkora legyen, hogy ha két lábaddal ráállsz pont a hónod alá érjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!